פורסם 2003 במרץ 322 שנים אז ככהיש לי מערכתSony MHC-RG604 רמקוליםקדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטראחורים - 5 ס"מ full rangeהבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשיםאני בכלל אל שומע אותםרק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלליש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להםלמישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיזעריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מכיר את המערכת ככה ה יא אמורה לפעול תחבר להם מגברון צעצוע של רמקולים של מחשב ותגיד ביי ביי רמקולים
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר זה אמור לפעול ככה שאני לא אשמע את זה?!נשמע לי ממש מוזראלה רמקולים די גדולים יחסיתתמונה
פורסם 2003 במרץ 322 שנים ברור שלא תשמע הם על הקדמיים אלו סראונדים הם אמורים להיות מאחורה ליצירתצ אפקט וזהו
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר הבעיה שאין אפקט ואין נעלייםכשאני מכבה אותם אני לא מרגיש שום הבדלרק שאני ממש מצמיד את האוזן אני שומע שהם פועלים בכלל
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר ברור שהם לא על הרמקולים הקדמייםזו תמונה של המערכת כשרק קיבלתי אותהעכשיו כל רמקול יושב בפינה של חדר
פורסם 2003 במרץ 322 שנים יש לי גם את המערכת הזאת, לא יודע מה איתך אבל אני שומע אותם בסדר גמור.הם אמורים להיות חלשים בהרבה מהקדמיים.אגב, למרות שככה בקושי שומעים אותם, שחיברתי אחד מהם בתור סנטר ליאמהה הוא די חזק....
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר אני בתכלס מעדיף אותם הרבה יותר חזקים למישה יש מושג איך אפשר לבנות או איפה אפשר לבנות איזה מגבר וכמובן לא לשרוף אותם כל 4 הרמקולים בגובה 2 מטר מסובבים למרכז החדר הרמקולים האחוריים בשיפוע כלפי מטה של משהו כמו 30-40 מעלות
פורסם 2003 במרץ 322 שנים תחבר אותם לחיבורים של הרמקולים הקדמיים (חיבורי הרמקולים שנמצאים במערכת) ומכך תסיק אם המגבר של האחוריים במערכת שלך הוא חלש או שהרמקולים חלשים או לא יודע מה גם אם תשיג איזשהו מגבר חלש בשבילם אני לא בטוח שיש לך יציאות פרה במערכת ולכן גם לא תוכל לחבר אותם...
פורסם 2003 במרץ 322 שנים הבעי שלך היא לא בהגברה עשית ביטול פאזות!תצמיד אום לקיר ללא כל זוויות והבעיה תיפטר!
פורסם 2003 במרץ 322 שנים בהנחה שהרמקולים תקינים , אל תתעסק איתם ועם המערכת , מערכות מיני לא נועדו לשינויים מרחקי לכת ולמשחקים, הסראונד האלה הם יותר גימיק וצעצוע מאשר רמקול , רוב הסיכויים שהאופי של המערכת זה לא להוציא אליהם את הערוציים הקידמיים אלא איזה אפקט שהחליטו. ברור לך שהיכולות של הרמקולים סראונד האלה שואפות ל 0 ולא משנה איזה מגבר תחבר להם הם לעולם לא יפיקו משהו שיספק כל אוזן נורמאלית. תהנה מהמערכת מיני - אני בטוח שאתה אוהב את הסאונד שלה , אבל כל הרמקולי סראונד הקטנים שמוסיפים להן לעולם לא מוסיפים משהו לסאונד ואף פעם לא שמעתי משהו מורגש מכאלה רמקולים שמגיעים עם חלק מהמיני. עצה שלי - זרוק אותם מהחלון ואל תשבור את הראש , זה לא ההגברה הבעיה פה , מערכות מיני הן חסרות כל תימרון - What you buy is what you get, אבל מצד שני - עולות בהתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.