עבור לתוכן

תיקייה עם תמונה ברקע,כיצד?

Featured Replies

פורסם

אני זוכר שפעם עשיתי רקעים בתוך תיקיות ועכשיו אני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת לעשות אותם בתיקיות,יכול להיות שאין את האפשרות בוינדוס XP כי מה שזכור לי שעשיתי את זה בוינדוס 98,מישהו יודע איך לעשות זאת בוינדוס XP?

פורסם

קלי ימני על התיקייה עצמה>properties>customize>ושם תראה אפשרות שרשום עליה בחר תמונה

פורסם
  • מחבר

אני מצליח לעשות את זה בתיקיות אחרות אבל אני מנסה בתיקייה שוינדוס מקצה של "סרטי הוידאו שלי" ושם הוא לא נותן לי,וזה חשוב לי לעשות את זה בתיקייה הזאת

,אולי יש דרך לאפשר את זה גם בתיקיות שבאות עם וינדוס,

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר. אתה גם לא יכול למשל לקבוע לתיקיות האלה אייקונים.

ככה אני הצלחתי לעשות את זה.

תוריד TWEAKUI

http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

יש לך שם אפשרות לשנות את התיקיות המיוחדות האלה, תקבע זמנית לתיקיה של הוידאו תיקיה אחרת, ואז התיקיה "תשתחרר" לך ותוכל לשנות לה את המאפיינים ולשים תמונה (אני חושב שצריך לעשות רסטרט כדי שהשינויים יכנסו לתוקף), ואחרי שעשית רסטרט ושמת לך את התמונה שאתה רוצה, אז כנס שוב ל TWEAKUI ותחזיר בחזרה את הכתובת של התיקיה ששינית.

יש מבין?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הצלחתי,ממש רציתי לעשות זאת כי ראיתי שמישהו מוריד לתיקייה הזאת פורנו אז רציתי לעשות לו כזאת הפתעה ולכתוב שם בתיקייה שיפסיק להוריד פורנו ולעשות את "שלו"

פורסם

תודה רבה הצלחתי,ממש רציתי לעשות זאת כי ראיתי שמישהו מוריד לתיקייה הזאת פורנו אז רציתי לעשות לו כזאת הפתעה ולכתוב שם בתיקייה שיפסיק להוריד פורנו ולעשות את "שלו"

בשביל זה?????????!!!!!!!!!! :bash:

פורסם

:lol: :lol: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים