עבור לתוכן

תקציב - כ 1000 ש"ח: מחפש כרטיס מסך, אפיק PCIE

Featured Replies

פורסם

האם ניתן לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הנ"ל לחשב חדש מבלי שאני יודע עדיין איזה מסך ואיזה לוח אם יהיה לי?

פורסם

א) אחלה כותרת אחי. יש לך מזל שדניס לא נמצא פה.(=תוסיף לכותרת שאתה מחפש כרטיס מסך, ואת זה שיהיה לך אפיק PCIE(לא מוכרים עוד AGP)

ב) מתי את קונה?

ג) כרגע הכרטיס הכי משתלם בא בחריגה מינימלית של 80 ש"ח הלא הוא 1950XT- http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=484&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7&

אם אתה קונה עוד הרבה זמן, אני אשמח אם תשאיל לי את כדור הבדולח שלך כדי שאני אדע מה יהיה.

פורסם

ממתי אין כרטיסים לAGP? חחח

ברור שיש....

פורסם
  • מחבר

א) אחלה כותרת אחי. יש לך מזל שדניס לא נמצא פה.(=תוסיף לכותרת שאתה מחפש כרטיס מסך, ואת זה שיהיה לך אפיק PCIE(לא מוכרים עוד AGP)

ב) מתי את קונה?

ג) כרגע הכרטיס הכי משתלם בא בחריגה מינימלית של 80 ש"ח הלא הוא 1950XT- http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=484&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7&

אם אתה קונה עוד הרבה זמן, אני אשמח אם תשאיל לי את כדור הבדולח שלך כדי שאני אדע מה יהיה.

תעשה טובה, אל תגלה לדניס. אני כבר מרגיש הזעה בציצי מרוב חרטה שלא ניסחתי כותרת לפי התקנון. מזל שלא כתבתי עם שגיעות קתיב.

לגופו של עניין - קראתי המלצות על הכרטיס שציינת, אבל גם תלונות על מסך מתרפרש ונתקע, כשהמקור הוא התקנה של הכרטיס הזה.

מה דעתך?

פורסם

מזל שלא כתבתי עם שגיעות קתיב.

^^ זה בכוונה?? :silly:

עכשיו לנושא: באמת ה-X1950XT הכי שווה, למרות שהוא עולה בערך 100 שקל יותר (ויכול להיות מאוד שגם תצטרך להחליף ספק אם יש לך פחות מ-400W או ג'ירי), מקסימום תיקח את ה-X1950Pro (לא יודע אם יש בו באמת בעיות כמו שאומרים, תבדוק את זה).

פורסם
  • מחבר

^^ זה בכוונה?? :silly:

עכשיו לנושא: באמת ה-X1950XT הכי שווה, למרות שהוא עולה בערך 100 שקל יותר (ויכול להיות מאוד שגם תצטרך להחליף ספק אם יש לך פחות מ-400W או ג'ירי), מקסימום תיקח את ה-X1950Pro (לא יודע אם יש בו באמת בעיות כמו שאומרים, תבדוק את זה).

מתפלא עליך. אני נשמע כמו אחד שכותב עם שגיעות קטיב?

מה ההבדל בין ה - XT ל - PRO בכרטיס הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים