פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר כן רק אם תוכל להסביר לי איך?יש לי שתי מקלדות אבל ללא חיבור usb .איך אני מחבר אותם שהמחשב יזהה את שניהם?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים זאת בעיה, במחשב יש פורט PS/2 אחד.לדעתי אתה חייב שלפחות מקלדת אחת תהייה USB אם אתה רוצה לעבוד איתן בו זמנית.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים I assume you are in a need for a PS/2 USB adapter. that cost 10-30 NIS and should be available in most of computer shops
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים "you are in need"?בנאדם, עברית זו לא אנגלית.ואין דבר כזה מתאם מ USB ל PS/2
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים YOU ARE IN NEED זה ביטוי באנגלית. זה שאתה לא מכיר אותו לא הופך משתמש אחר לעילג.בכל אופן זה פורום עברי, ולכן אשמח אם תענו לאנשים בעברית. בשביל זה יש מקלדות וירטואליות אם צריך.בכל אופן, לא יודע כמה זה משתלם לקנות מתאם כזה אם בכלל קיים אחד.מקלדת USB פשוטה של GENIUS חדשה מהניילונים עולה 40 שקל.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים "you are in need"?בנאדם, עברית זו לא אנגלית.ואין דבר כזה מתאם מ USB ל PS/2אנגלית קשה שפה?הוא הציע לבחור לקנות מתאם PS/2 ל-USB, לא מתאם הפוך.בכל מקרה כמו שאמרו עדיף כבר לקנות מקלדת USB חדשה וזולה
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים "you are in need"?בנאדם, עברית זו לא אנגלית.ואין דבר כזה מתאם מ USB ל PS/2אני מחזיק אחד ביד כרגע.
פורסם 2007 באוגוסט 3018 שנים גם אם תחבר שתי מקלדות, הם לא יעבדו בנפרד, אלא ביחד. אז אם המטרה שאתה רוצה להגיע אליה, היא למשל לשחק שתי שחקנים על מקלדות נפרדות, אתה יכול לשכוח מזה כבר עכשיו. או שאני טועה, מה שלא סביר.
פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים בקטנה אני חושב שניתן לנתב את האותות מאחד החיבורים לתכנה שתתרגם אותם לקודי אסקי נידחים ואז להגדיר שהמשתמש השני יעבוד דרכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.