עבור לתוכן

מציאת רסיבר עם הפרמטרים הבאים

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין ברסיבר שיהיה בוא את הפרמטרים הבאים שיהיה לו 100RMS אפשר יותר לכל ערוץ

ושיהיה 120DB לפחות עדיף יותר ושיהיה Damping Factor לפחות 160 עדיף יותר

שהיה גם THD כמה שיותר נמוך שב-DSP יהיה לפחות 10 תצורות קול

שהיה ברסיבר לפחות 9 מפענחים ושהיה ברסיבר גם Up Conversion או upconversion

ושהיה ברסיבר חיבור Component,DVIלא חובה,HDMI וזהו בגדול זה כל מה שחשוב לי שהיה ברסיבר וכמובן שהרסיבר יהיה 5.1 או 6.1 ועם אפשר שתרשמו פה כמה דגמים של רסיברים עם הנתונים האלו והמחיר אין הגבלת תקציב אבל מומלץ במחיר כמה שיותר נמוך

תודה רבה לעוזרים שיתנו תוצאות זהות לאלו

פורסם

אתה רוצה שהוא גם יקום כל בוקר ב-7 ויעשה לך קפה ואחרי זה יסדר את המיטה, כל ערב לפני השינה ירד לך, ובין היתר שידאג ללטף את הכלב ולצאת איתו לטיול, כן?

כל הדרישות שלך מלבד עניין החיבורים הן בנאליות ולא באמת רלוונטיות.

למה אתה צריך 100וואט לפחות? כי על הרמקולים שלך רשום ככה? תן לי אותם ותראה איך אני קורע אותם עם 26וואט.

למה אתה מחפש 160דאמפינג פאקטור? אתה חושב שזה משנה הרבה? זה לא אומר כלום על איך הוא נשמע.

למה 10 מקומות ב-DSP? זה לא רלוונטי בכלל כיוון שאתה יכול לשחק עם זה כמה שבא לך. מעבר לעובדה שזה שיש 10 לא אומר שיש את ה-10 שאתה צריך.

למה את מסתכל על THD? אתה רוצה להגיד לי שאתה שומע הבדל בין 0.0002 לבין 0.0003 אחוז? אני מבטיח לך שלא.

בקיצור, תגדיר תקציב, תגדיר דרישות רלוונטיות, וספר קצת על המערכת שאליה זה יחובר ועל השימושים בזה, זה יעזור לך הרבה יותר. אם כל מה שאתה צריך זה משהו שיתאים לך לדרישות שרשמת אתה יכול פשוט לעבור על מפרטים של מכשירים ולחפש את זה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שמע עם אתה לא יודע פשוט אל תגיב אני רוצה משהו כזה וזהו זה ועם אתה מכיר משהו איכותי יותר מזה מה שלא נראה לי תן קישור

פורסם

קודם כדאי שתלמד בעצמך, ואחרי שאתה תדע מה אתה מחפש ולמה תבוא ותבקש עזרה. אם אתה עדיין חושב שאתה פיצחת את הנוסחא למציאת הרסיבר המושלם, וכל מה שאתה מסתכל עליו זה נתונים, אתה לא צריך את הפורום. כנס לאתרים של חנויות ותעבור על הנתונים של המוצרים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז מה קובע עם לא הנתונים?

פורסם

הסאונד. הנתונים לא רלוונטיים בגרוש. אתה צריך לבדוק ברסיבר רק את התכונות שאתה צריך מבחינת חיבור/שלט/מספר ערוצים וכו'. כל מה שקשור להספקים ושאר חרטבונות תשכח מזה. לך לחנות תגיד למוכר מה הדרישות שלך ותשמע כל מה שיש לו שמתאים לזה. אחרי זה תחליט בערך מה הכיוון שלך. תקרא את המאמר על סטריאו וקולנוע ביתי פה באתר (קישור אצלי בחתימה), זה ייתן לך קצת הקדמה לנושא.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים