עבור לתוכן

האם אוזניות עם התנגדות גבוהה יעבדו טוב על D2?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי D2, כמו לכולם,

ואני מעוניין לשדרג את האוזניות.

חשבתי על HFI-650 ,UltraSone.

יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם.

האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב?

תודה ויום טוב!

פורסם

אני אביא לך ציטוט שלי מדיון אחר:

בכל מקרה, נגן נייד אני אף פעם לא אוהב בתור מגבר לאוזניות נורמאליות, אבל לפעמים אין ברירה. במצב כזה אתה צריך לחפש אוזניות מאוד קלות להנעה. אוזניות כמו ה-Equation RP-21 שהיו לי ולדעתי יש להן סאונד מצוין, במיוחד ביחס למחיר. אפשרות אחרת לנגנים עם הגברה סבירה ומעלה (עדיף ומעלה Smiley) היא ה-K81DJ, שגם אפשר לשחק איתן בקלות מבחינת איזון צליל (ראה בחתימה שלי). גם ב-RP21 יש מקום למשחקים, צמר גפן בפנים בשביל יותר בהיר, ספוג דק בחוץ בשביל יותר כהה. אבל בסופו של יום, כל דבר מעל זה, להריץ בלי מגבר זה מאוד לא טוב. אז יבואו ויגידו לי דברים כמו "הנגן שלי מזיז את האוזניות שלי בלי בעיה והן 250אוהם זה ה-DT880" או ה-650, או ה-595 או כל דבר אחר, באמת לא רלוונטי. אז זהו, הוא לא מזיז אותן כמו שצריך. זה שיש ווליום זה נחמד. אבל ברגע שהבאס נקטע בחלק העליון של הגל, וברגע שיש לך סמטוחה גדולה ומחסור עצום ברזולוציה בגלל שהנגן נחנק בניסיון לספק את הזרם הנדרש, וברגע שאתה מקבל איזון צליל לא נכון בגלל שבעומס הזה המגבר לא מצליח להישאר עם אותה התגובה, זה לא לעניין בכלל, סלחו לי. נגן שיש לו ממיר איכותי, שמנגן קבצים טובים, ושמחובר לאוזניות נורמאליות שדורשות קצת יותר מהמינימום בנושא ההגברה, מן הראוי שיעבוד עם מגבר טוב. אם לא, כל ההשקעה בקבצים ובנגן לא רלוונטיים. מה אתה צריך להשקיע בנגן איכותי אם אתה מביא לו עומס גדול מדיי שמעלה את העיוותים בצורה כזו שגם נגן שעולה חצי יכול להישמע אותו הדבר?! אז או שתיקח אוזניות קלות לדחיפה, או שתיקח מגבר נייד, או שתלך על מה שהצעת - אבל תדע שיש לך עוד מקום רב לשיפור לפני שתגיע לפוטנציאל של הציוד שאצלך בידיים (מה שכמובן נכון יהיה לעשות אם יש לך את הממון והנכונות להשקיע). מקסימום, כשאתה בחוץ תשמע ככה, כשתהייה בבית תשמע כמו שצריך.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים