פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים לאחר החלפת המאוורר שנשרף בלוח אם הנה הטמפ' החדשות .מאוורר 120MM מכניס מקדימהמאוורר 120MM מוציא מאחורה80MM מוציא מלמעלה.קירור שבא עם הכרטיס מסך ביג טייפון על המעבדהטמפ''http://img524.imageshack.us/my.php?image=2323dq4.jpgעכשיו בצד שמאל שמתי תמונה של התוכנה speedfan.מישהויכול להסביר לי עליה?האם הטמפ' בסדר לאוברקלוק של המעבד והכרטיס מסך? (בקרוב ירכש קירור חדש לכרטיס מסך)
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים הטמפ' של המעבד והלוח בסדר גמור,אבל הטמפ' של הגשר הצפוני גבוהה לאללה יחסית לשאר הרכיבים
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אבל הטמפ' של הגשר הצפוני גבוהה לאללה יחסית לשאר הרכיביםכל שאר הטמפרטורות מעולותמה המפרט בכלל?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר איך!?החלפתי מאוורר כי המקורי היה שרוף.מרחתי משחה כמו שצריך.והרכבתי.זה אמור להתקרר?הלוח DFI lanparty nF4 ultra-d
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר המאוורר היחידי שמוכרים בארץ.Native FS-XK05 VGA Card coolerwww.aeolus.com.cn
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים בדקת לאיזה טמפ' הוא מגיע במאמץ? כי אם הוא במנוחה הוא כזה גבוה אז מה יהיה במאמץ מלא.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר איך לבדוק במאמץ? דרך התוכנה S&M?OC לכרטיס מסך אפשר לעשות? ארו שיש קשר לצ'יפ הזה וזה נסוכן?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים הצ'יפסט nF4 ultra ידוע שעובד עם טמפרטורה גבוהה בסביבות 70 מעלות וגם יותר. מהסיבה הפשוטה שהוא מתפקד כגשר צפוני וגם דרומי לכן הוא מתחמם יותר מצ'פסטים אחרים. גם לי יש את הצ'פסט הזה, מה שעשיתי קניתי מאוורר 20 וחיברתי אותו להיטסינג של הצ'יפסט עם ברגי פתנט והורדתי כ 15 מעלות. אבל אתה לא חייב. אני פשוט ממליץ כי ההוצאה לא גדולה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.