פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני לא מכיר את הנושא הזהאבל אני צריך משתנה שמכיל את השעה והתאריך שבו הפעולה מתבצעתאז עשיתי import java.util.Date;וכתבתי את שתי השורות הבאותDate a = new Date(); System.out.println(a );אני לא צריך יותר מזה אבל השעה שמתקבלת היא לא השעה שמופיע במחשב אלא השעה של המחשב פלוס שעה אחתאני מניח שזה קשור ל TIME ZONE אבל כמו שכתבתי אני לא מכיר את הנושא ואת המתודות הרלוונטיות.אם למשהוא יש מושג איך לסדר את זה אני אודה לו----------עריכה -------------טוב לא חשוב הסתדרתי וזה הקוד למי שזה מעניין אותוimport java.util.Calendar;import java.util.TimeZone;import java.text.SimpleDateFormat;public class DateUtils { public static void main(String arg[]) { Calendar cal = Calendar.getInstance(); SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd HH:mm:ss"); // sdf.setTimeZone(TimeZone.getDefault()); sdf.setTimeZone(TimeZone.getTimeZone("GMT+02:00")); System.out.println("Now : " + sdf.format(cal.getTime())); }}מה שלא הצלחתי להבין זה למה TimeZone.getDefault מחזיר י-ם והוא עדיין טועה בשעהורק כשכתבתי בפרוש GMT+2:00 זה היסתדר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.