פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים יש לי תיקייה עם קבצים אישיים שאני מעדיף שלא כל אחד יוכל להכנס אליה במחשב, אני מעוניין שאני אוכל להכנס לתיקייה הזו באמצעות הקשת ססמא. אני לא מעוניין לעשות זאת בעזרת הרשאות סוג משתמש בוינדוס (משתמש מנהל\מוגבל). האם זה אפשרי ומה הדרך היעילה ביותר לעשות זאת? תודה *עריכה: מצאתי פיתרון בגוגל אבל משום מה אני לא מוצא בקובץ את האפשרות שנקראת תיקייה מכווצת COMPRESSED FILE: בקישור: http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=70 למטה בתגובות כתבו שלמי שאין את זה יש ליצור תיקייה מכווצת של WINRAR ולעשות לו ססמא אבל זה לא מה שאני רוצה, כי יש לי הרבה תמונות שאני רוצה לשמור עם ססמא ובWINRAR לא רואים אותם בתצוגה מקדימה. אני רוצה להכנס לתיקייה כמו תיקייה רגילה של וינדוס.
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני יכול להציע להשתמש בתוכנה winrar מוסיף את הכל לקובץ rar אחד וקובע סיסמא וכל פה שירצו לחלץ צריך לרשום סיסמא כמו שאתה יכול לראות בתמונה הבאה
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר אני יכול להציע להשתמש בתוכנה winrar מוסיף את הכל לקובץ rar אחד וקובע סיסמא וכל פה שירצו לחלץ צריך לרשום סיסמא כמו שאתה יכול לראות בתמונה הבאה תודה אחי, אבל כפי שכתבתי לא נוח לי ככה לעבוד. כי מדובר בהרבה קבצי תמונות שאני רוצה לראות אותם בתצוגה מקדימה בתוך האייקון לפני שאני מפעיל אותם ולא רק לפי שמות. בינתיים מצאתי פיתרון נוסף בקישור הבא תוכנה בשם FOLDER LOCK: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332815,00.html ויש גם תוכנה בשם FOLDER ACCESS. התקנתי את התוכנה FOLDER ACCESS בעזרה אפשר לנעול את התיקייה אבל כדי להכנס לתיקייה צריך לפתוח את התוכנה בנפרד ודרכה לבחור בתיקייה שנעלתי ולבחור כפתוחה ואז לחזור לתיקייה ולפתוח אותה. אחרי שאני יוצא ממנה וחוזר היא לא הופכת להיות נעולה אוטומטית ואני צריך לנעול אותה כל פעם מחדש אחרי השימוש.בקיצור זה גם לא נוח! אני מעוניין בתיקייה נעולה שכל פעם שמנסים להכנס אליה צריך להקיש ססמא. אני אנסה את FOLDER LOCK אולי היא יותר נוחה. * עריכה: ניסיתי גם את התוכנה השנייה בשם FOLDER LOCK מדובר באותה גיברת בשינוי האדרת, אמנם יש בה כמה אופציות שאין בתוכנה השנייה אבל מבחינת נעילה ופתיחה של התיקייה זה אותו דבר בידיוק זה לא נוח לעבוד ככה. יש למישהו פתרונות אחרים?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים פעם מצאתי 2 תוכנות כאלה, בדיוק כמו שאתה רוצה, והיום אני לא מצליח למצוא את זה, ואני לא זוכר ממש את השם. זה היה משהו כמו FOLDER PROTECT, והייתה עוד תוכנה בדיוק אותו דבר עם שם שונה, אולי FOLDER XP.בכל מקרה, זה היה מצויין, היית מנסה לגשת לתיקיה והיה קופץ חלון להקיש ססמא. לא הצלחתי לעקוף את זה בשום דרך, והיום אני לא מוצא את זה. אני אנסה לחפש שוב.אוקיי, זה הכי קרוב שמצאתי:http://password-protect-folders.password-protect-group.qarchive.org/מוגבל ל 30 יום ונראה לי לתיקיות שלא עולות על 50 MB
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר תודה לך איש הזבוב ! אני אנסה את זה והורדתי עוד כמה תוכנות דומות (שימו לב שבתגובות בקישור שנתתי לכתבה בYNET אנשים נותנים שמות של תוכנות דומות) אני אנסה אותם ואני מקווה שאמצא בידיוק את מה שאני מחפש. אם אני אמצא אני אעדכן פה
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים סבבה.אגב, מה שמעצבן, וגם אני התעסקתי עם זה, אתה מוריד המון תוכנות, מתקין, ויש המון תוכנות שהם דומות אחת לשניה באיזה 99% ורק השם שלהם שונה.כאילו כתבו את כל התוכנות האלה על אותו קוד.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אני משתמש בתוכנה Folder Lock!היא דווקא עושה את העבודהבקישור שמצאתה אנשים יכולים לראות את השמות של הקבצים!בתוכנה הזאת לא
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר אני משתמש בתוכנה Folder Lock!היא דווקא עושה את העבודהבקישור שמצאתה אנשים יכולים לראות את השמות של הקבצים!בתוכנה הזאת לאכפי שכתבתי כבר ניסיתי אותה. אני לא אומר שהיא לא עובדת אני אומר שאני מחפש משהו נוח יותר. אני רוצה להקליק על התיקייה לקבל חלון של ססמאלהקישו ולאחר מכן לקבל אוטומטית את תוכן התיקייה, כשאני יוצא מהתיקייה שתינעל אוטומטית. כל זה מבלי להצטרך לפתוח את התוכנה החיצונית.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים כפי שכתבתי כבר ניסיתי אותה. אני לא אומר שהיא לא עובדת אני אומר שאני מחפש משהו נוח יותר. אני רוצה להקליק על התיקייה לקבל חלון של ססמא להקישו ולאחר מכן לקבל אוטומטית את תוכן התיקייה, כשאני יוצא מהתיקייה שתינעל אוטומטית. כל זה מבלי להצטרך לפתוח את התוכנה החיצונית. אם קיים דבר כזה אז אני גם רוצה!
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אם קיים דבר כזה אז אני גם רוצה! כמו שאמרתי: http://password-protect-folders.password-protect-group.qarchive.org/ מה שמעצבן זה שכל פעם שפותחים או סוגרים את התיקיה לוקח לזה זמן להצפין את הקבצים[br]פורסם בתאריך: 29.08.2007 בשעה 16:16:53 אוקיי, מצאתי משהו יותר טובMY SECRET FOLDER http://www.winability.com/download/MySecretFolder.exe אפשר להגדיר רק תיקיה אחת. מבקש ססמא כשמנסים לפתוח אותה (צריך לבחור את זה בהגדרות) וחוסם אוטומטית כשסוגרים את התיקיה (גם צריך לבחור בהגדרות) לוקח שניה, לא מצפין קבצים ולא שום דבר.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים מחבר [br]פורסם בתאריך: 29.08.2007 בשעה 16:16:53אוקיי, מצאתי משהו יותר טוב MY SECRET FOLDERhttp://www.winability.com/download/MySecretFolder.exeאפשר להגדיר רק תיקיה אחת. מבקש ססמא כשמנסים לפתוח אותה (צריך לבחור את זה בהגדרות) וחוסם אוטומטית כשסוגרים את התיקיה (גם צריך לבחור בהגדרות)לוקח שניה, לא מצפין קבצים ולא שום דבר.פששששש... אני מתחיל לחבב אותך יותר ויותר מרגע לרגע! :-*אני לא צריך יותר מתיקייה אחת... חוץ מזה שאפשר את כל התיקיות הסודיות לרכז בתיקייה אחת
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים שמח לעזור. כל היום אני יושב פה על האינטרנט מחפש משהו נורמלי. זה נראה לי הכי טוב שיש. גם אני לא צריך ליותר מתיקיה אחת, אפשר להסתדר עם זה בכיף. יאללה, עכשיו רק צריך להעביר את זה לתיקיה שיהיה מוכן לצריבה לפני שאני מאבד את זה. רק תשים לב! רק אם אתה סוגר את החלון ההגנה ממשיכה. אם למשל תכנס לתיקיה באמצעות הססמא, ואז תלחץ על הלחצן "אחורה" לתיקיה הקודמת, ההגנה לא תחזור! ואז אפשר להיכנס חופשי לתיקיה. חייבים לסגור את החלון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.