עבור לתוכן

האם כדאי להתקין ראוטר לינוקס?

Featured Replies

פורסם

סתכלו יש לי שלוש מחשבים

1. P4 1.8a

2.AMD 1000

3. P2 350

אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר .

בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??

פורסם

אם היה לי זמן, כוח ורצון הייתי בונה על Router Linux + שרת ...

אבל אין לי את הרשום מעלה ולכן הייתי הולך על Router.

פורסם

כמו ש-udicol אמר, גם אני הייתי ממליץ על אותו הדבר.

HUB/Switch בשביל הרשת בין שלושת המחשבים (וככה אתה תצטרך רק כרטיס רשת אחד על כל מחשב), ואם אתה רוצה לשתף אינטרנט על שלושתם, יש לך כמה אפשרויות:

1. מחשב שרת עם שיתוף אינטרנט פשוט של ווינדוס (הכי פחות מומלץ)

2. מחשב שרת עם שיתוף אינטרנט של לינוקס, ראוטר לינוקס (אם יש לך זמן, כוח וידע)

3. לקנות ראוטר חיצוני וזהו (הכי מומלץ בשביל פחות עבודה. אבל יותר יקר)

פורסם
  • מחבר

בקשר ללינוקס ראוטר אתה תוכל להדריך אותי שלב שלב

ותגיד לי מה טוב בו ולמה כדאי לעשות את זה ( ותסביר לי מה זה כאילו יהיה המחשב הראשי?)

פורסם

טוב אז ככה: אין לי מושג בקשר לאיך לעשות ראוטר לינוקס, כי מעולם לא התנסיתי במערכת הפעלה זו, אז אני אנסה לענות לך על שאלות אחרות ואשאיר את השאלה הזאת לאחרים.

לפי מה שהבנתי, ראוטר לינוקס אמור להיות יותר טוב מ-ICS של ווינדוס מפני שהשיתוף של ווינדוס לא עובד בצורה הטובה ביותר. יש בו באגים, קשה לתחזק אותו, אין לך שליטה מלאה עליו, ובעיקרון הוא שיטה טובה למשתמשים מתחילים שלא מבינים הרבה בנושא. לפי מה שהבנתי, ראוטר לינוקס יותר יעיל ונותן ביצועים יותר טובים. אני כן יכול להעיד מניסיון אישי ש-ICS של ווינדוס לא נותן ביצועים מעולים, אבל, הוא נותן ביצועים מספיק טובים בשביל משתמשים מתחילים.

המחשב שעליו תשים ראוטר לינוקס יהיה שרת שהוא יתחבר לאינטרנט, והוא ישתף את האינטרנט לשאר המחשבים ברשת הפנימית. אז הוא יהיה המחשב הראשי שיצטרך להיות מחובר לאינטרנט ללא הפסקה, כדי שלמחשבים האחרים תהייה גישה לאינטרנט.

נ.ב.- רק עכשיו שמתי לב: שנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי, שמציג את השאלה שלך באופן ברור. למשל: "האם כדאי להתקין ראוטר לינוקס?" או "איך כדאי לשתף את האינטרנט ברשת של 3 מחשבים?"

במקרה ואינך יודע, את הכותרת ניתן לשנות ע"י עריכת הודעתך הראשונה בת'רד הזה, עם הכפתור modify.gif שתראה בראש הודעתך. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים