פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים.יש אפשרות כזאת?אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת.תודה!
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר עכשיו בעיה אחרת... איך אני צורב פורמט MPEG 1 דרך הנירו? ויש מצב שה DVD שלי לא קורא MPEG 1 ? כי DIVX הוא לא קורא..
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים mpeg1 זה VCD, בסיכוי 99.99999% ה-DVD שלך קורא. פשוט תבחר צריבה של VCD, או יותר טוב - SVCD (פורמט mpeg2 יותר איכותי).
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים הצורב שלך אמור לנגן כל סרט בתנאי שיש לך את המקודד הדרוש. פשוט תוריד חבילה של מקודדים זה חינם אתה יכול להוריד מנענע תוכנות...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר ואז הוא יקרא גם DIVX ו XVID?אם כן אשמח אם תביא לי לינק של מקודדים ותסביר לי איך צורבים את זה ואיך אני מתקין את זה על ה DVD?תודה!
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים אתה לא צריך להתקין על DVD אלא פשוט להוריד את חבילת המקודדים ולהתקין אותה במחשב. חפש בגוגל - k-lite cdec pack 3.30 full שוב בהצלחה...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר חשבתי אתה מתכוון לעידכון הגירסה של ה DVD.יש לי חבילת מקודדים מעודכנת במחשב וכול קובץ עובד במחשב מצויין.הבעיה היא שה DVD לא קורא DIVX ו XVID.אז פשוט לצרוב את הסרט בפורמט MPEG 1 רגיל?
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים נדמה לי שבחבילת המקודדים k-lite cdec pack יש את מקודד DIVX אם לא תוריד ואז תוכל לנגן את הקובץ...
פורסם 2007 באוגוסט 2818 שנים מחבר אחי, את הקובץ במחשב אני יכול לנגן !פשוט ה DVD לא קורא DIVX זה הכול!רק שאלתי איך לצרוב פורמט MPEG 1?
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים אם את ה DIVX אתה יכול לנגן במחשב אז, אין שום סיבה שה DVD לא יקרא אותו. ואם בכל זאת לא קורה סימן שאתה צריך לעדכן קושחה.אתה יכול לצרוב בפורמט MPEG1 אבל האיכות תרד.
פורסם 2007 באוגוסט 2918 שנים duk4u, על מה אתה מדבר?יש DVD-ים שפשוט לא קוראים divx, ואין להם עדכוני קושחה. נקודה.oorlevi, כמו שאמרתי - אתה צריך לצרוב את זה כ-VCD או SVCD (זו אופציה שיש בנרו), אבל זה מוריד משמעותית מהאיכות.אופציה נוספת - אם יש לך צורב DVD, אז לצרוב את הסרט על DVD (צריך בשביל זה תוכנת המרה, כמו avi2dvd או nerovision express).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.