עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מסך 22" LCD תקציב 1900

Featured Replies

פורסם

שלום ברצוני לקנות מסך

לפי מה שהבנתי ה22 אינץ לא איכותיים ממש תאמת אני לא מבין בנוסה הזה יש לי כמה בקשות בנוגע למסך

שהצבע יהיה שחור-חשוב כי אני משתמש באולפן ואסטטיקה חשובה

כמה שיותר גדול מבחינה מציאותית כך טוב יותר ראיתי בחנויות מסכי 22 אינץ וכל אחת בגודל שונה מהשני כי אני זקוק לכמה שיותר מרחב בשולחן עבודה לתחום שאני זקוק לו

חייב להיות וויד סקרין

*המסך הוא לשימוש אולפני וביתי כאחד כלומר הכי חשוב שיהיה איכותי שאני ישב המון זמן בלי שיפלו לי העניים ושאני לא יתעוור (כ-6 שעותברצף בזמנים של מוזה)

סומך עליכם חברה אני לא מבין בזה אז אני לא רוצה ללכת לחנות ולקנות את מה שניראה לי טוב בעיין רק

תודה רבה רבה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

היחס ניגודיות די נמוך 1:800 זה שווה את זה?

אשמח לתשובה מוחצת

ומה הוא המסך 22 אינץ הטוב ביותר היום? אני יכול לעלות בתקציב אפילו למסכים ברזולוציהנמוכה יותר(אבל לא יותר מידי נמוכה) השאלה אם זה שווה את זה למה לפי מה שהבנתי 22 אינץ זה רק מסכי TN וזה הכי גרועים לא?

פורסם

אם ישיבה ממושכת מול המסך היא חלק מהתכוניות אז כדאי שתרד ממסך 22'' כי הוא לא איכותי ולא מתאים לישיבה ממושכת מול המסך.

המסך היחיד שאני יכול לעלות בדעתי שמתאים לך זה ה2007wfp, שרחב כמו שרצית ואיכותי.

יש לו מגרעת אחת והיא שהשחור שלו הוא לא שחור, הוא בגוון סגלגל.

פורסם

השחור הוא סגלגל? אתה בטוח שאתה מדבר על ה-2007WFP? ראית אותו פעם בעיניים שלך?

מר soundf, אני מבין שמדובר באולפן הקלטות?

אני חושב שמה שמעניין אותך זה בעיקר הרזולוציה שקובעת כמה שטח עבודה יש לך תכלס, ומהבחינה הזו כל מסכי ה-"22 זהים, והם גם זהים למסכי ה-"20 הרחבים (כולם 1680x1050).

פורסם

לא ראיתי את המסך.

הניסוח היה שגוי, הכוונה הייתה שיש גוון סגלגל כשמציגים תמונה כהה מדיי או שחורה, וזאת מתוך מס' תגובות של משתמשים כאן שאמרו זאת לאחר שקנו את המסך.

לראייה תוכל להריץ חיפוש ולהיווכח בכך.

פורסם

בתור אחד שיש לו את המסך כבר 10 חודשים, אני יכול להבטיח לך שאין שום גוון סגול לצבע השחור של המסך. אתה מתבלבל עם האפקט שיוצר פאנל S-IPS כשמסתכלים על שטח שחור מזוויות צפייה קיצוניות.

פורסם

וואלה נכון, תודה עבור התיקון.

פורסם
  • מחבר

מר soundf, אני מבין שמדובר באולפן הקלטות?

אני חושב שמה שמעניין אותך זה בעיקר הרזולוציה שקובעת כמה שטח עבודה יש לך תכלס, ומהבחינה הזו כל מסכי ה-"22 זהים, והם גם זהים למסכי ה-"20 הרחבים (כולם 1680x1050).

אז מה שאתה אומר לי זה שהרזולוציה היא זהה גם ב20 ??

אשמח אז למסך 20 אינץ טוב באותו תקציב וצורך

פורסם

ב2000+ יש לך 2007WFT של DELL שהוא 20" אבל עם פאנל איכותי

ב1900- יש לך 226BW של סמסונג שהוא 22" אבל עם פאנל פחות איכותי (אך יותר מהיר במקצת).

למרות האיכות של הדל, אני לא רואה שבאמת שווה להשקיע בו (יתרונות כמו זווית צפיה, ואפשרות לסובב את המסך לא עקרוניות בשבילי).

אבל זה כמובן שיקולים שך

פורסם

כמובן היתרון הגדול של מהדל הוא הצגת צבעים ב8 ביטים - 16.7 מליון גוונים לעומת 6 הביטים של מסכי 22 - 262 אלף גוונים

פורסם
  • מחבר

אז רגע שאני יבין

אני זקוק לרזולוציה גדולה ככול האפשר

וכמובן מסך איכותי שאני ישב שעות ויהנה מכל רגע

היתבלבלתי לגמרי :s05:

פורסם

אין מסך שעומד בכל הדרישות שלך (תקציב, איכות וגודל) ולכן יש לך את האפשרויות הבאות:

1. VP930 ב1600 שח - מסך איכותי אך רק 19"

2. מסך 22" בתקציב (דל? סמסונג?) - גדול אך לא איכותי

3. 2007WFP ב2200 שח - גדול איכותי ומחוץ לתקציב.

פורסם

מדובר באולפן הקלטות כמו שאני מבין ואין שום יתרון ממשי לאיכות צבעים וכדומה, לעומת זאת לגודל כן יהיה יתרון, לדעתי לצרכים שלו סאמסונג 22" יהיה הבחירה הטובה ביותר.

כן אני יודע שזה לא ממש אופנתי להמליץ עליהם אבל לצרכים שלו זה בדיוק מה שהוא צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים