עבור לתוכן

מחפש מערכת 2.1 הכי חזקה שאפשר למצוא.

Featured Replies

פורסם

שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול.

תודה

פורסם

Z-2300 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי,כמה עולה?

וחשוב ש הסאב יהיה חזק ולא משהו שיעשה לי צרצורים כל הזמן.

פורסם

בסביבות ה 1K , חפש בזאפ.

סאב חזק מאוד.

פורסם

הFX6021 לא יותר טובה?

פורסם

^^

הוא דיבר על סאב "עצבני"

אני מאמין שלסאב של הz2300 אין מתחרים

פורסם

ה Z2300 מערכת מטורפת.. חזקה מאוד

מאושרת THX

פורסם

שמעו חבר'ה, לא יודע לכמה מכם יש את ה-Z2300, לי יש אותם, והם חרא של רמקולים. עוצמה היסטרית ודיוק בטרבלים, אבל כל השאר לא רק שלוקה בחסר, אלא מעורר רחמים. חבל לך על הכסף, תקנה ATP-3. אם אתה רוצה סט-אפ אמיתי של 2.1, תחסוך :P

ברצינות, למוזיקה הם על הפנים. אולי לסרטים ומשחקים הם טובים. הם לא יודעים לנגן המון טווחי צליל... מה שהם כן יודעים יוצא אחלה, די מדוייק, אבל מה עם כל השאר..?

פורסם
  • מחבר

צליל על הפנים???

ו ATP3 אין להם סאב שיכול לעמוד בעוצמה חזקה מאוד.

פורסם

בזה אתה צודק, הסאב שלו מאוד חזק אבל גם מאוד לא מוזיקלי. רק בווליום נמוך מאוד הוא מפסיק להיות "בומי" ולהפיק באסים... שאר הזמן זה בומים, לא באסים.

עוד חסרונות שמצאתי בהם: משום מה הם מאוד רועשים גם מחוץ לחדר, בעוצמות משמעותית יותר חזקות מהקודמים שהיו לי (מדפיים ישנים), מחוץ לטווח הישיר שלהם הסאונד קצת משתפר (נעשה אחיד יותר, הרמוני ולא ריק), ורק בעוצמות ממש גבוהות אתה מרגיש את המוזיקה. יכול להיות שעבורך, שאני לא יודע עם מה אתה שומע עכשיו, זה יהווה שיפור אדיר. אני כשהחלפתי את המדפיים לא דמיינתי שיהיה כזה הבדל, בטח לא בגלל האקוסטיקה. הבדל לרעה, כלומר.

פורסם

אם עצמה נטו זה מה שאתה מחפש חד וחלק קח את ה Z-2300. אם אתה מוכן להתפשר על הווליום לטובת "קצת" יותר איכות סאונד, הייתי מצטרף להמלצה על ה FX6021, אני אישית מרוצה מהם עד הגג.

פורסם

בזה אתה צודק, הסאב שלו מאוד חזק אבל גם מאוד לא מוזיקלי. רק בווליום נמוך מאוד הוא מפסיק להיות "בומי" ולהפיק באסים... שאר הזמן זה בומים, לא באסים.

עוד חסרונות שמצאתי בהם: משום מה הם מאוד רועשים גם מחוץ לחדר, בעוצמות משמעותית יותר חזקות מהקודמים שהיו לי (מדפיים ישנים), מחוץ לטווח הישיר שלהם הסאונד קצת משתפר (נעשה אחיד יותר, הרמוני ולא ריק), ורק בעוצמות ממש גבוהות אתה מרגיש את המוזיקה. יכול להיות שעבורך, שאני לא יודע עם מה אתה שומע עכשיו, זה יהווה שיפור אדיר. אני כשהחלפתי את המדפיים לא דמיינתי שיהיה כזה הבדל, בטח לא בגלל האקוסטיקה. הבדל לרעה, כלומר.

חשבת על לכוון קצת את המערכת?

אקווליזר וכאלה?

אני בעל הרמקולים האלה.. ומעולם לא חוותי אפקט בומי של הסאב..

אני אישית נהנה מהם..

אבל בתכלס זה הכל נתון לאוזנו של השומע כך שהדרך הכי טובה היא שתשמע כמה רמקולים ותחליט

פורסם

FX6021 ב-840 שקל בדיוטי פרי

תבקש מהדוד שנוסע לטורקיה

פורסם

אקווליזר וכאלה?

אני אישית נהנה מהם..

אבל בתכלס זה הכל נתון לאוזנו של השומע כך שהדרך הכי טובה היא שתשמע כמה רמקולים ותחליט

בשביל לא לקבל אפקט בומי אתה חייב להשקיע אלפי שקלים, ולא בהכרח בסאב.

פורסם

אקווליזר וכאלה?

אני אישית נהנה מהם..

כמובן שחשבתי, אפילו יישמתי :P אבל זה לא כל כך עזר. הסאונד נשאר מאוד לא מספק. עבור מה אתה משתמש בהם? מה היה לך לפני כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים