עבור לתוכן

כרטיס שלא תומך SM3 רוצה להפעיל משחקים שדורשים SM3 - שאלה

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס X800GTO2 שבקרוב ינוצל ויומהר לX850XTPE בע''ה אם יצליח.

בכל מקרה זה כחסכון לקנות כרטיס חדש.

האםיש פא'ץ או אפשרות כלשהיא,להכנס למשחקים שדורשים SM3 ,ף שהכרטיס שלי לא תומך?

למ הם בעצם לא מרשים את זה?

תודה

פורסם

אתה לא יכול לגרום לכרטיס לפענח SM3.0 הוא לא תומך בזה.

יש מספר משחקים שאתה יכול לשנות בהגדרות שלהם נשהו שיוכל לעבוד עם כרטיסים שתומכים רק בSM2.0 (ספלינטר סל דאבל אייג'נט וביושוק ועוד כמה)

הם עושים את זה כדי שהמחשק יהיה יותר מציאותי (מבחינת גרפיקה), זה כמו שתשאל : " למה יש DX10? " -העולם מתפתח

פורסם
  • מחבר

כן,מה אני טמבל? ברור שאני יודע.

הקטע למה הם לא מאפשרים לכרטיסים דור קודם לשחק, אז בשביל שנקנה כרטיס חדש, בסדר אבל עדין מה הקטע?

רינבו סיקס אפשר?

פורסם

רוב המחשקים שיצאו לSM3.0 בלבד הם פורטים של הקונסולות. אז אני מניח שריינבו סיקס וגאס בינהם..... תשאל במשחקים

פורסם

אחי היה לי X850XT דרך אגב כרטיס פיצוץ רק חבל מאוד שהוא לא תומך SM3 כי הוא היה שייך לתקופה של 6800ULTRA אבל זה לא משנה עכשיו

המשחק היחיד שדורש מינימום כרטיס שתומך ב-SM3 והצלחתי להיכנס אליו היה SpiderMan 3 המשחק עלה והיה מסך שחור שמעתי רק סאונד עי הרי ידוע שבספיידרמן 3 על ההתחלה זה נכנס למשחק אוטומטית בכל מקרה הכרטיס התפגר ושלח לי הודעת שגיאה

ועכשיו בו אני הסביר לך למה זה קורה מנוע SM2 מסוגל לפענח קרוב ל-900 עיבודים לשניה אני חושב זה לא עקרוני...

באותו זמן שה-SM3 מסוגל לפענח 60000+ עיבודים לאותו פרק זמן

בקיצור ההבדל כל כך משמעותי שבכלל לא היייתי מנסה את ה"טוויקים" שלך

פורסם

אחי היה לי X850XT דרך אגב כרטיס פיצוץ רק חבל מאוד שהוא לא תומך SM3 כי הוא היה שייך לתקופה של 6800ULTRA אבל זה לא משנה עכשיו

המשחק היחיד שדורש מינימום כרטיס שתומך ב-SM3 והצלחתי להיכנס אליו היה SpiderMan 3 המשחק עלה והיה מסך שחור שמעתי רק סאונד עי הרי ידוע שבספיידרמן 3 על ההתחלה זה נכנס למשחק אוטומטית בכל מקרה הכרטיס התפגר ושלח לי הודעת שגיאה

ועכשיו בו אני הסביר לך למה זה קורה מנוע SM2 מסוגל לפענח קרוב ל-900 עיבודים לשניה אני חושב זה לא עקרוני...

באותו זמן שה-SM3 מסוגל לפענח 60000+ עיבודים לאותו פרק זמן

בקיצור ההבדל כל כך משמעותי שבכלל לא היייתי מנסה את ה"טוויקים" שלך

אה ? :|

היה לי 6600GT והוא הפעיל לי משחקים עם SM3 :|

אז למה ה X850xt לא תומך בזה ?

פורסם

זה בגלל שה6600 תומך בSM3.0

פורסם

שמע אחי אבל אפילו בקצב ההאצה של ה-SM3 עדיף X850XT או אפילו הכרטיס שלך בלי OC על פני כרטיסים כמו 7300Series או 6600Series שלא כל כך מצדיקים את ה-SM3 שלהם 6600GT מילא כי לדעתי הוא כרטיס טוב אבל בואו לא נדבר על 8500GT שבכלל לא מצדיק DX10 למשל

אז בקיצור אחי תתעודד ואל תתבאס כי הכרטיס שלך יוכל להחזיק עוד כמה חודשים (במזל) כי לדעתי התחשבו בשוק ה-SM2 כי אי אפשר לנטוש אותו ככה

פורסם
  • מחבר

איך התחשבו אם שום משחק שדורש SM3 לא נכנס לי?

רינבו סיקס, ספלינטר סל, ואני מניח שעוד משחקים שלא ניסיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים