עבור לתוכן

בין Z5500 לZ5300 יש הבדל שבאמת שווה ת'כסף?

Featured Replies

פורסם

כי זה הבדל של כסף רציני.. וזה מהכסף שלי.. אני נוטה יותר לZ5500 אבל אנמי מפחד שאין הבדל גדול ביניהם ואני סתם יזרוק כסף שקרעתי ת'תחת בשבילו..

אז האם באמת שווה להשקיע ב5500 על פני ה5300 ולהוסיף את כל הכסף?

ואין משהו משתלם יותר מהZ5500 באותו המחיר נכון?

פורסם

תשמע Z5500 בארץ מאוד יקר, בחו''ל זה 1200 שקל בערך _ארה''ב_

בעקרון כן הרמקולים חייתים ביותר אתה תרעיד את כל השכונה שמעתי , אתה לא תצטער.

פרטים יבשים עליו הם כבר מעולים:

505-watt הספק צליל.

הפאנל הזה זה כמו רסיבר, זה תמיכה מובנה של THX DD51 DTS וכו'.

ואם אנהי זוכר נכון יש לו שלט

5300E בהרבה פחות טוב אבל יותר זול יחסית (לא יודע מה המחיר בארץ אבל בחו''ל זול ב200 $

הם לא רעים בכלל יש להם 560 הספק קול, אבל בלי פאנל כזה, ובלי שלט רחוק.

פורסם

אני קניתי את ה-Z5400 במקום ה-Z5500 כי פשוט לא היה לי מספיק כסף להוסיף.

בדיעבד, אני דיי מצטער על זה, אבל אני ממש לא יודע איך אפשר לשפר את ה-Z5400 עוד, היא פשוט אדירה.

אני מצטער על זה כי אני רואה עד כמה ה-Z5400 טובה ורק חושב שאפשר לשפר את הדבר הזה אז בכלל.

קיצר, אם יש לך כסף, תקנה את ה-Z5500 ולא משהו זול יותר, אם חסר קצת, ה-Z5400 עושה עבודה מדהימה גם כן.

פורסם

לא מכיר את ה Z5300

אבל אני קניתי את ה Z5500 ב 2500 שקלים והם שווים כל אגורה, ממש לא מאוכזב מהם, מבחינת איכות, איכות צליל אדירה, ברור שאפשר לקבל יותר, אבל לי זה מספיק, יש שירים צפציפים שאני יכול פשוט להתעלף מהאיכות .

מבחינת עוצמה, הרמקולים בחדר, ואני לצערי עדיין גר עם ההורים, אבל היו לי כמה בדיקות עם אותם רקמולים והם חזקים, לא חזקים כדי להחזיק אולם ספורט

אבל אתה לא יכול להשאר אדיש שהם נמצאים בסלון על 70 אחוז עוצמה, הם מטורפים.

וכמובן באס חיה, חיסרון הוא קצת גדול.

ולא לשכוח, את הרסיבר במיוחד את השלט שאתה יכול ברגע להשתיק את המערכת שההורים באים לזרוק לעברך משהו

פורסם

כמה שהרמקולים נשמעים טובים זה עדיין לא משתלם לפי דעתי להוציא 2500 שקל על רמקולים.. במיוחד אם אתה עבדת בשביל זה.. חבל על הכסף.. תשקיע באוטו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים