פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים אני רוצה להכין לי גיבוי, מסודר במקרה ו... עכשיו אני יודע איך, לקבל את כול החבילות שמותקנות, והלכניס אותן לקובץ. על ידי שאני עושה ככהdpkg -l > ~/packconfאבל זה נותן לי כזה קובץDesired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold| Status=Not/Installed/Config-files/Unpacked/Failed-config/Half-installed|/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad)||/ Name Version Description+++-======================================-==================================================-============================================ii acpi 0.09-1 displays information on ACPI devicesii acpi-support 0.85 a collection of useful events for acpiואני רוצה שהוא יתן לי משהו כזה, רשימה שמית בלבד xchat xchat-systray nmap gftp k3bואז אני יוכל לערוך את הוקבץ ולהוסיף לפני sudo apt-get updateapt-get installואז היה לי סקריפט מוכן, שאני צורב, ושומר
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים תשחק עם זה ותראה אם קיבלת את מה שרצית (אין לי מערכת מבוססת DEB בהשג יד)dpkg -l | grep '^i' | cut -c 5-35
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר תודה רבה! אם מישהו צריף אז זאת הפקודה שהכי מתאימה dpkg -l | grep '^i' | cut -c 4-43 > ~/packes_installed
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.