עבור לתוכן

מסך למחשב עד 2000 ש''ח, מה אתם אומרים על SAMSUNG 226BW?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות מסך למחשב וראיתי שמסכי 22 אינטץ' לא כל כך יקרים וראיתי את המסך הזה: SAMSUNG 226BW

ויש לו נתונים מעולים וגם עולה 1900 ש''ח.

מה אתם אומרים עליו, הוא טוב? והאם יש יותר טובים במחיר דומה, בלי לעבור את ה2000 ש''ח.

פורסם

ככלל מסכי 22" אינם נחשבים למסכים איכותיים ומתאימים רק למי שמשחקים 100% (לא גולשים לא רואים סרטים ולא כותבים עבודות)

זה מפני שסוג הפנל שלהם TN (קרא עוד על סוגי פנלים בסטיקי).

הנתונים היבשים לא מלמדים כלום על איכות המסך.

המסךדל 2007WFP ניתן להשגה ב2000 מעודפי הקניה המרוכזת (חיפוש) אם נשארו מסכים כאלה. אם לא הוא עולה מעט יותר נ2000.

אם אתה לא יכול לרכוש את הדל אז המלצתי היא לרכוש מסך ויוסוניק VP930 אם אתה משחק, או סמסונג 971P אם אתה לא משחק.

פורסם
  • מחבר

אני כן משחק והרבה.

המסכים שהמלצת לי (לא הDELL) הם מסכי 19'?

פורסם

מה שכן, בתוך הקבוצה של מסכים ה-22", ה-226BW הוא בין הטובים ביותר, וזוכה להמלצות חמות.

ד"א אני לא לגמרי מבין את הטענה שמסכי TN מתאימים למשחקים וכלל לא מתאימים לדברים האחרים. נכון שכשמשחקים, יושבים בול מול המסך ולכן העיוותים שנגרמים כפונקציה של זוויות צפיה שונות אינם מהווים בעיה, אבל האם לשחקן לא חשובים דברים כמו עושר ודיוק בצבעים או קונטרסט? לדוגמה במשחקים אפלים, כמו DOOM, קונטרסט נמוך יטשטש את כל הפרטים הקטנים (בבהירות גבוהה השחור הוא אפור ובבהירות נמוכה כל הגוונים הכהים ילכו לאיבוד).

מאידך, למה גלישה באינטרנט עו עבודה עם מסמכים היא בלתי-אפשרית במסכי TN? הבעיה היחידה היא, שוב, הקונטרסט, שעשוי לגרום לעייפות בעיניים אחרי עבודה ממושכת. אבל, זה יבוא לידי ביטוי רק אחרי שעות רבות ברצף, אם בכלל.

על סרטים אין מה לדבר, זה ברור (אלא אם כן מדובר בסרטים ליחיד, שיושב מול המסך).

אני ממש לא חובב של מסכי TN, ולא אקנה לעצמי כזה בשום פנים. מבחינתי מדובר בטכנולוגית כסת"ח - היא נחותה ואין דרכים להתגבר על מגבלותיה, פותחו מספיק טכנולוגיות חדשות וטובות למסכי LCD, אך כולם ממשיכים לייצר ולדחוף TN לכל מקום, כי זה זול, וכי "מה זה משנה אם זה גרוע - זה עובד ואנשים שלא מבינים לא יבינו שדופקים אותם. זה לא עניין של "מתאים ל-א', אך לא ל-ב', במיוחד מאז שגם פאנלים של IPS ואפילו VA הצליחו להגיע למהירויות רענון גבוהות. TN פשוט נחות מהם בהכל, וזהו.

פורסם
  • מחבר

או קיי עד 2000 שח..

מה המסך הכי גדול שניתן לקנות והכי איכותי?

פורסם

2007wfp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים