פורסם 2003 במרץ 222 שנים 1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ?2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר?3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות?4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה?תודה!
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אתה צריך את כל הדברים שיש עליו או שאתה כמו רוב האנשים שאני מכיררוצה לקנות אותו רק בשביל להתלהב על החבר'ה?
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר שמע לפי מה שקראתי בביקורות איכות הסאונד שלו מצויינת אז זאת הסיבה הראשונה אבל אם כבר מתייחסים לתיבה החיצונית אז אני זקוק שם ל- USB (אני עדיין לא יודע אם זה USB 2.0 :-\) ול- GamePAD. להתלהב על החבר'ה?! אם הייתי רוצה להתלהב על החבר'ה הייתי כבר קונה משהו קצת יותר רציני מכרטיס קול מצ'וקמק דרך אגב...השאלות עדיין רלוונטיות!
פורסם 2003 במרץ 322 שנים באתר של הרקולס רשום שה-USB הוא בגרסה 1.0 שהיא לפי מה שאני יודע הכי ישנה שיש {או שיש קצת יותר ישנים}.ולחבר שלי יש את הכרטיס הזה עם מערכת Creative Inspire 5300 ושומועים מצויין, אני לא יודע עם זה בזכותהרמקולים או בזכות הכרטיס {בטוח שבזכות שתיהם, אבל בזכות מי הצליל היותר טוב}.לגבי השאלה האם הוא ידע לנצל................. אז אין לי תשובה.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים 1 - גרסה 1.1 2 - כן בפרוש3 - כרטיס פיצוץ ! איכותי וממולץ4 - לא נכנס לך לשיקולי הכסף ,הכרטיס הרבה יותר טוב ממה שיש לך ,השאר תלוי בך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.