עבור לתוכן

כרטיס מסדרת 8800GTS,640MB PCIE של ASUS

Featured Replies

פורסם

שלום, איך הכרטיס של ASUS מסדרת 8800GTS 640MB PCI-E? בהתחלה רציתי Leadtek אך הוא לא היה במלאי אז הלכתי ל-ASUS שהיה זמין יותר וגם קצת יותר יקר. שניהם עם 3 שנות אחריות שעד תומן ASUS אמורה להתפצל ל-3 חברות לפי הפרסומים.

הכרטיס יהיה על לוח אם של Asus Deluxe עם מחשב חדש שבין השאר כולל 4GB זכרון פנימי 800MHZ, מעבד QUAD 2.4, כרטיס קול SB X-FI PLATINUM, כרטיס טלויזיה וכו'. המסך הוא 19" LCD של סמסונג. גיימר כבד אני לא, אבל במשחקים שאני מתכוון להריץ (BioShock, C&C3 וכו') האיכות צריכה להיות כמה שיותר טובה אם כי לא ברזולוציות הכי גבוהות. הדגם הזה הוא מעבר למה שאני צריך זה ברור, אך שהכל יעבוד חלק ובלי בעיות ושאפשר להשקיע לא רציתי שהכרטיס מסך יהיה "צוואר הבקבוק". השאלה לא אם הסדרה טובה או לא, אלא האם ה-ASUS טובים יותר מ-Leadtek או שזה לא כ"כ משנה? במה יש למישהו עדיפות באמינות,אחריות,מאוורר שקט יותר לאחד מהם וכו'? אם ללכת לפי שרשור השאלות הנפוצות כנראה ששוני גדול איננו.

תודה

פורסם

אין הבדל בכלל. הכרטיסים זהים, הקירורים של שניהם שקטים ביותר, לשניהם 3 שנים אחריות, שתיהן חברות אמינות ומצוינות. אין סיבה לקחת ASUS היקר יותר.

פורסם

אין סיבה לקחת ASUS

כול הכרטיסים מאותה הסידרה דומים לחלוטין בחוזקם

פורסם

כמו שאמרת...הרבה שוני אין בין הכרטיסים, אתה משלם בכרטיס של אסוס עוד כמה מאות שקלים על השם..כשאני שאלתי בפורום לפני חודשיים כשקניתי את המחשב שלי על מה ללכת אמרו לי ללכת על הכי זול שאני מוצא(שאלתי על דגמי ה640 מגה) הלכתי על הלידטק, יש לי שלוש שנים אחריות הוא עלה 2000 שקל ואני מאוד מרוצה ממנו ומהביצועים ובטוח שהוא יפעיל את המשחקים ה-מ-ד-ה-י-מ-י-ם שיוצאם בחודשים הקרובים כמו ענק(אונריל 3, ניד פור ספיד פרוסטריט...), ותמיד בהמשך אני אוכל לקנות לו קירור מיוחד ולעשות לו אוברקלוק.

פורסם

לא לא לא אל תעשה את הטעות ותקנה גרסה של 640 מגה אם אין לך מסך 22.. אם יש לך סבבה אם לא אז קח 320

פורסם

^^^

כרגע אין הבדל בניהם אבל שיגיעו משחקים שדורשים יותר זיכרון ה 320M יגמגם יותר מה 640M

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים