עבור לתוכן

סקר: איזה קונסולה הייתם קונים כרגע ולמה (26.08.2007).

איזה קונסולה הייתם קונים כרגע? 1,759 הצבעות

1. 1. איזה קונסולה הייתם קונים כרגע?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאין צורך להסביר את הסקר ::)

אני רק רוצה לציין שלא בא לי לראות מריבות פה על דעות של אנשים. פשוט תכתבו למה אתם חושבים שכרגע עדיף לקנות את הקונסולה שבחרתם.

• תגובות 94
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי קונה ומתכנן באמת לקנות WII

פשוט בגלל :\מחיר\אמינות\מקוריות\משחקים של נינטנדו\ושוני גדול מהמחשב

ואני מתכנן גם ככה לקנות מחשב חזק ורוצה משהו שונה שיהיה לצידו

ה360 קרוב מידי למחשב וכרגע עדיין לא אמין חומרתית מבחינתי

גם כל יום שני וחמישי (ביטוי)יוצאת גירסה חדשה שזה מרחיק אותי מהמכשיר

תPS3 אולי אני יקנה בעתיד

בעוד שנתיים או יותר אם הוא יוכיח את עצמו כרגע הוא לא ניראה לי בשל

לקהל בישראל ובכלל בעולם

אבל בעתיד הבלו רי והמשחקים של סוני שלא יצאו למכשיר יכולים לגרור אותי אליו

שהוא יהיה מספיק זול

זאת דעתי בכל אופן

ואני חושב שצריך להוסיף PC לסקר -כי במובן מסוים הוא גם קונסולה

פורסם
  • מחבר

האמת PC זה כבר משהו שיש כמעט לכל אחד בבית וכולם יודעים את הסיבות לרכישתו. אז בכוונה לא הכלתי אותו בסקר.

פורסם

כרגע לא הייתי לוקח שום קונסולה, הPS3 עדיין יקרה ולא מצדיקה חצי מהמחיר שלה וגם אין ממש הרבה משחקים שאתה יכול להגיד WOW ולרכוש תPS3 בגלל זה, מצד שני לXBOX360 יש 41% כישלון חומרתי ברחבי העולם ולהרבה אנשים יש בעיות עם זה למרות שהיא די מבוססת בשוק ויש לה היצע משחקים מעולה כגון GEARS OF WAR.

הWII זה נחמד עם כמות המשחקים שיש אליו,אומנם גרפיקה זה לא הצד החזק שלו אבל אני לא מוצא משחק אחד שיקשור אותי לקונסולה הזאתי.

פורסם

61%.... תיהיה מציאותי....

::) ::)

פורסם

תיקנתי ת61 ל41, לא שמתי לב מרוב עייפות אוי לעזעזל הוודקה והבירה גמרו אותי היום, הקבר\מיטה קוראת לי.

פורסם

תיקנתי ת61 ל41, לא שמתי לב מרוב עייפות אוי לעזעזל הוודקה והבירה גמרו אותי היום, הקבר\מיטה קוראת לי.

גם לא 41%, אולי 5% שגם זה המון בסופו של דבר מקבלים ROD.

פורסם

הצבעתי WII כי יש לי אחד ולא הייתי קונה קונסולה אחרת. חישני תנועה, ומשחקים מגניבים מה צריך יותר. בין השניים האחרות הPS3 עדיף לטווח הארוך ולא רק בגלל שה360 לא תשרוד הרבה זמן באופן פיזי .

פורסם

גם לא 41%, אולי 5% שגם זה המון בסופו של דבר מקבלים ROD.

לפי ערכות זה עומד על 30% לא על 5%

אבל יצאו גירסאות שאמורים לצמצם משמעותית תRROD ובחורף תיצא הגירסה אם המעבד החדש

עד אז עדיין יש סיכוי טוב לקבל RROD

פורסם
  • מחבר

אני אישית מצביע לWII מסיבה אחת פשוטה - יחס מחיר לתמורה. אני בד"כ לא נמשך למשחקים "צבעוניים" כמו בWII אבל זה נראה די כייפי.

כרגע PS3 יותר מידי יקר ולא בשל עם ספריית משחקים קטנה מידי לטעמי. כנראה אני אקנה אותו בעתיד.

וXBOX360 כרגע לא מושך אותי כי רוב המשחקים שהייתי רוצה לשחק בו גם יוצאים למחשב ואני לא רואה סיבה לבזבז עליו 3000 שקל + RROD.

פורסם

Knock_ouT

כמוך כמוני בעניין הקירבה של ה360 למחשב פשוט מרחיקה אנשים כמונו מהקונסולה

וגם אני חושב לקנות PS3 בעתיד אבל לא בקרוב

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

אגב יש מצב לשים את הסקר הזה בדף הראשי של HWZONE? כי פשוט זה יהיה יותר מעניין לראות תוצאות מקהל רחב ולא רק מהמשתתפים העיקריים בפורום הקונסולות ::)

פורסם

לפי ערכות זה עומד על 30% לא על 5%

אבל יצאו גירסאות שאמורים לצמצם משמעותית תRROD ובחורף תיצא הגירסה אם המעבד החדש

עד אז עדיין יש סיכוי טוב לקבל RROD

הערכות שמערכות אני בספק גם אם 5% מכל הקונסולות קיבלו בפועל ROD זאת ההגזמה של כל ההגזמות, לדעתי(והקונסולה שקניתי מEBAY הייתה עם ROD מהמפעל והוחלפה בארצות הברית ישר) עזוב 5% אני בכלל בספק אם 1% מהקונסולות נכון לעכשיו קיבלו ROD שזה גם המון, אבל מי שחושב שזה 30% או אפילו מתקרב לאזור הוא דגנרט, 30 מיותר מכמעט 12 מיליון קונסולות זה 4~ מיליון קונסולת תקלות, בחיים זה לא היה מגיע למצב כזה פגם שכזה לא היה עובר QA בחיים, אז כן הבינו שהוא מתחמם קצת ייתר על המידה וזה דופק אותו, והחליפו HS ומחליפים עכשיו עוד דברים... אבל אם MS הייתה צריכה להחליף 4 מיליון קונסולת בעלות ייצור של יותר מ500 דולר לקונסולה זה היה גורם לה להפסקים של יותר מ2 מילארד דולר רק על זה לא כולל הסבסוד ודברים נוספים, הדבר הזה היה נראה ישר בדוחות השנתיים שלה. בפועל MS יוצאת כמעט בשווה מה360 כרגע.

פורסם

בוקס 360.

WII ילדותי מדי, כל עניין התנועה יכול להיות נחמד בהתחלה, אבל שאני משחק אני אוהב לשכב בכיף ולא לקפוץ כמו מטורף.

PS3 יקר מדי ובלי מישחקים.

בוקס360 נראה לי מעולה, אני רק מחכה שתצא גירסא בלי בעיות.

פורסם
אם MS הייתה צריכה להחליף 4 מיליון קונסולת בעלות ייצור של יותר מ500 דולר לקונסולה זה היה גורם לה להפסקים של יותר מ2 מילארד דולר רק על זה לא כולל הסבסוד ודברים נוספים

דובי מקרוסופט הפסידה על העניין מעל מיליארד דולאר

ואני מדבר איתך רק על הRROD ולא על דברים אחרים ותביעות שעדיין נמשכות

העלות של יצור 360 ירד מאז ההשקה

וה360 עדיין לא מכר 12 מיליון

ושהטיפול בRROD אוכרז זה היה בערך 10 מיליון שנמכרו

אז תעשה חשבון לפי העובדות האלו וניראה להן תגיע

חוץ מיזה לא כל 360 חוטפת RROD

למעשה חלק חטפו כמה פעמים וזה גם מעלה תאחוזים

לפי דיווחים בערך חצי מה360 שקיבלו RROD קיבלו את זה יותר מפעם אחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים