עבור לתוכן

לפני קנייה Alessandro MS-1

Featured Replies

פורסם

אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI,

ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.

פורסם

יצא לי לשמוע אותן בעבר (עם מקור והגברה טובים). אני עכשיו הזמנתי סט כזה לעצמי (מחכה למשלוח). אבל מבחינת סאונד נטו יש מצב טוב מאוד שה-RP21 יהיו טובות יותר. מנקודת מבט אודיופילית ה-RP21 בטוח יותר טובות, מבחינת טעם שתיהן דיי וורסאטיליות ומאוזנות. הסיבה היחידה שאני החלפתי את ה-RP21 היא שאני רוצה פתוחות (לא יהיה לי צורך באטימה).

את ה-RP21 אפשר לקנות גם בארץ במחיר טוב. סביבות ה-530 שקל בחלילית. יש עליהן לא מעט מידע בפורום, תריץ חיפוש.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו היתי דיי סגור על הMS-1, אבל ם אאתה אומר שלדעתך ה RP-21 יותר טובות אז אני חושב שאני יבדוק עוד קצת...

וההמלצות על הMS-1 באות בעקבות זה שאני שומע רוק, הRP-21 טובות בתחום של הרוק?

בכל מקרה, יש לך המלצות על אוזניות טובות עד 600 שקל? לא משנה לי סגורות או פתוחות, אפילו כמה אוזניות (2-3).

אני חושב שאין מנוס מזה, אני ילך לחלילית לשמוע את הRP-21 .

פורסם

לדעתי ה-RP21 טובה יותר בכל דבר. אם אתה לוקח אותה בתור אוזנייה ראשית, לדעתי היא עדיפה מה-MS1. אני למשל לוקח את ה-MS1 בגלל שאני מעדיף פתוח (יותר נוח לדעתי), ובגלל שהסאונד שלהן למרות שהוא לא הכי אודיופילי הוא מאוד כיפי (קצת יותר מאשר של ה-21). בשביל ההאזנות הרציניות יותר, יש לי K1000.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני קונה את ה RP-21 כאוזניה הראשית שלי בבית , אני לא מתכנן לקנות עוד אוזניות לבית, ואחריזה אוזנית in-ear לשמיעה מחוץ לבית.

אז אני חושב שאני יקנה את ה RP-21,

קראתי את הסקירה דלך (Anatoli) על הRP-21 ואני לא ממש הבנתי את העניין של הנוחות שלהם, הם נוחות אחרי שהקשת מתגמשת קצת?

ואם אני יחליף את הכבל החיצוני של האוזניות יהיה הבדל בסאונד או שצריך להחליף גם את הכבלים הפנימיים של האוזניה (הלחמות)?

?

פורסם

אחרי שמתחתי אותן הן נהיו משמעותית נוחות יותר.

בנוגע לכבל, החלפה של הכבל הפנימי היא משהו שלא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות. זה קשה, זה ארוך, וזה סיפור מהתחת. זה משפר את הצליל, אבל העבודה היא קשה. לכן, בתור פרוייקט ראשון, לא הייתי ממליץ לעשות את זה.

בנוגע לכבל החיצוני, תמיד אפשר להחליף, אבל כמו שהסברתי בדיון עם ההלחמות, זה דורש עבודה אם רוצים לעשות משהו נורמאלי. אם יש לך דרמל אז תוכל לעשות את זה גם לבד עם מספיק סבלנות ויד יציבה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז עניין הנוחות הסתדר :P

אז ההמלצה שלך לאוזניות ראשיות לשמיעת רוק היא הRP21? הכי טובה בתקציב? (600 שקל אפשר לקנות מחו"ל)

פורסם

לטעמי ולדעתי, כן. ה-RP21 יהיו הבחירה הכי טובה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

האם השדרוג בין ה RP21 לסנהייזר HD-205 שיש לי עכשיו יהיה משמעותי?

פורסם

לא שמעתי את ה-205 שלך, אבל אני דיי בטוח שכן.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז נסעתי לחנות כדאי לקנות את ה RP-21 ומה אני שומע? בצד אחד של האוזניות לא שומעים טוב :bash:

בהתחלה שהפעלתי את האוזניות אז בצד שמאל בקושי שמעו משהוא ואחרי איזה שתי דקות התחילו לשמוע אבל לא שמעו בהם טוב, ובצד השנה שמעו טוב, אז המוכר התחחיל להפעיל את האוזניות על עצמה מחרישת אוזנים (אני היתי מטר לידו ויכלתי לשמוע את המוזיקה) :nono:

וזה היה הזוג האחרון שלהם בחנות |=

ועוד המוכר מנסה לדחוף לי את האוזניות :kopfpatsch:

אני לא יודע מה לעשות, לחכות למשלוח הבא?

ודרך אגב, היה להם מחיר מיוחד של האוזניות במקום 550 היה ב 450, אבל הם היו תקולות וזה היה האחרונות שלהם.

פורסם

תחכה למשלוח הבא וזהו. ממילא ה-MS1 יגיעו אלייך רק תוך כמה שבועות אם תזמין אותן :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

ראיתי הHEAD-FI אנשים שהמשלוח לקח להם 20-30 ימים עד שהגיע להם ל MS-1.

ואנטולי מה הסיבה שבגללה אתה ממליץ יותר על הRP-21 מאשר הMS-1? בגלל שהם יותר מאוזנות?

פורסם

חח מזל שקראתי.. באתי מחר ללכת לקנות את האוזניות.. יש לך מושג מתי יגיע המשלוח הבא שלהם לארץ? ולאיזה סניף הלכת?

פורסם

אני ממליץ על ה-RP21 פשוט כי לדעתי הן טובות יותר מבחינת סאונד. יותר מאוזנות, יותר מדויקות, יותר קרובות למציאות.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים