עבור לתוכן

מבקש המלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאפשרי ומתאים למערכת ישנה - עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מיועד בעיקר לניגון HD ובכלל אני משתמש ב LCD 27 אינץ' אז ככה שצריך יציאת HDTV

אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה רק לשנה וחצי ככה עד שאני מחליף מחשב לגמרי. אז תקציב: עד 600 ש"ח (ניתן לחרוג אם זה משמעותי)

המפרט של המחשב:

> Mainboard : IBM IBM

> Chipset : Intel i845G

> Processor : Intel Celeron @ 2400 MHz

> Physical Memory : 256 MB (2 x 128 DDR-SDRAM )

> Video Card : Intel Corporation 82845G/GL/GV/GE/PE Integrated Graphics Device

> Hard Disk : ST340014A (40 GB)

> CD-Rom Drive : LITEON CD-ROM LTN486S

> Network Card : Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) PRO/100 VE Network Connection

> Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2

> DirectX : Version 9.0c

וחשוב להגיד שאני כנראה אוסיף לו זכרון ככה שיהיה לו 1 GIGA כי אני לא נשאר עם 256....

ודבר אחרון: ספק אין לי מושג איזה יש למחשב, זה כל כך עקרוני? בכל מקרה הוא כנראה לא ספק כל כך טוב אז אם יש המלצה לספק מסוים עם הכרטיס אז תוסיפו..

פורסם
  • מחבר

אני מניח שיש לך AGP?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=16718

תומך HDTV,הכרטיס עצמו לא חזק ואם היה לך PCIE אפשר היה לקחת משהו יותר זול עם כזאת היציאה,הבעיה שיש לך AGP.

AGP ו PCIE מזה בדיוק? זה נשמע כמו משהו שקשור ללוח אם..

בכל מקרה איך אתה יודע שיש לי AGP איך אני בודק את זה?

פורסם

כיוון שיש לך מחשב ישן סביר להניח שאין לך PCI-E אבל כדי להיות בטוח,בדקתי את הציפ שלך 845 ואין לו PCIE,

AGP ו PCI-E זה סוג החיבור של הכרטיס מסך,היום כבר עושים לוחות אם עם PCI-E

פורסם
  • מחבר

כיוון שיש לך מחשב ישן סביר להניח שאין לך PCI-E אבל כדי להיות בטוח,בדקתי את הציפ שלך 845 ואין לו PCIE,

AGP ו PCI-E זה סוג החיבור של הכרטיס מסך,היום כבר עושים לוחות אם עם PCI-E

תודה על התשובה החכמתי קצת :)

בכל מקרה מה אתה אומר על הכרטיס הזה:

http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=162&grp=3

ובכלל שאלה חשובה: המעבד הזה הוא לא שיא הטכנולוגיה, האם זה ישפיע באופו משמעותי על הביצועים? בעיקר ב HD..

השאלה שלי היא אם לא חבל להוציא כסף (אני גם מוסיף זכרון..), כי אני לא אוכל להנות מהביצועים של הכ.מסך בגלל המעבד? ובגלל שהמחשב כל כך ישן?

ודבר נוסף, יש ברשותי עוד מחשב די ישן:

> Mainboard : Asus A7V266-E

> Chipset : VIA KT266/333

> Processor : AMD Athlon XP @ 1600 MHz

גם הלוח אם הזה תומך רק AGP? אם אני צריך לבחור אחד איזה משניהם עדיף לי אז לשדרג לכרטיס מסך הזה?

פורסם

הכרטיס יותר חזק מה1550,אבל הוא PCIE,לצפיה של HD המעבד שלך יהיה בסדר,למשחקים הוא אסון,גם לגבי ה המחשב השני הוא AGP,מה הייתי לוקח?

@ זה סימון אופיני ל OC,אם יש לך כזה מעבד של AMD עם 1.6 MHZ עדיף לשקיע בו,אבל אם זה הדגם!

1600 כדי יותר את האינטל.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס יותר חזק מה1550,אבל הוא PCIE,לצפיה של HD המעבד שלך יהיה בסדר,למשחקים הוא אסון,גם לגבי ה המחשב השני הוא AGP,מה הייתי לוקח?

@ זה סימון אופיני ל OC,אם יש לך כזה מעבד של AMD עם 1.6 MHZ עדיף לשקיע בו,אבל אם זה הדגם!

1600 כדי יותר את האינטל.

אתה בטוח שהוא PCIE? לקחתי את זה מהמחירון של KSP ורשום שהוא AGP, זה השם בדיוק: ‏X1650 Pro 256MB DDR2 TV, DVI, AGP‎ וזה גם של Sapphire‎ והמחיר הוא 635 ש"ח שזה סביל מבחינתי..

אגב גם על המעבד של האינטל אם לא שמת לב יש @ אז גם אותו אפשרי?

בכל מקרה OC לדעתי זה קצת בעייתי כי אין לי מארז מתאים לזה בכלל.. (אל תשכח שזה 5 שנים בערך..)

אז בלי OC עדיף בלי ספק את המחשב עם האינטל נכון?

ואם כבר התחלתי לשאול על השילוב של הכ.מסף עם המחשב, אז בגלל שהמעבד לא בשמים אם אני אשים במחשב 1 GIGA זכרון DDR זה יחפה קצת על המעבד ויעלה את הביצועים של הכ.מסך?

פורסם

אתה יכול למצוא יד שניה ATI1950PRO 256 MB ,סביבות ה 400-450 שח ....זה מה הוא שווה כיום -חדש עולה 900 -1000 ,רק תקנה AGP כן .

הרבה יותר טוב מה 1550ATI ,אין מה להשוות בכלל .

פורסם

לפי הלינק רשום PCI-E,אבל יכול להיות שיש להם כזאת גירסה לAGP,לגבי ה @,זה סימן שמציין האם אתה עשית OC,?לפי מה שהבנתי אתה לא עשית OC,לכן אני חושב כדי יותר את ה אינטל.

אם תיקח 1 גיגה יהיה שיפור

פורסם
  • מחבר

אז תודה על כל ההמלצות!

אני כנראה באמת אלך על הכרטיס הזה עם דגש על AGP..

ועם הרחבת הזכרון אני מקווה שיהיו ביצועים מספקים

דבר אחרון: איך הספק קשור לכל זה?

יש לי מה לבדוק את העניין בכלל? כלומר עם כרטיס מסך כזה זה חשוב הספק מסוים של ספק?

פורסם

בעיקרון זה כבר שאלה לפורום -ספקים ומארזים ,אבל בעיקרון עם אתה הולך על ה ATI1550 אז אני לא חושב שיש צורך בחלפת ספק כולשהו ,

עם על ה 1950 PRO ....אז ה FSP 300W 60 GLN שעולה סביבות ה 200 יהיה מצויין .

פורסם

לי היה ג'נרי 400 W,זה ספק מאוד פשוט,והיה לי את 1600PRO,והיה בסדר אני חושב שגם אצלך יהיה אותו דבר.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה לשניכם!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים