פורסם 2002 בינואר 1723 שנים LOL ;Dתכתוב ב CONSOLEcl_showfps 1זה יראה לך את ה FPS בפינה השמאלית למעלה. לביטול cl_showfps 0ויש גם גראפים של FPS וPING ועוד שטויות כאלו:net_graph 1net_graph 2net_graph 3לבטלnet_graph 0------------------------------cK!][FireandicE|DS| OWNZ!------------------------------
פורסם 2002 בינואר 1723 שנים לי יש שאלה אחרת...איך לעזז ל אני מקליט דמו של מערכה מסויימת ?!יש לי קרב חשוב מאוד שבוע הבאה ואני חייב לדעת איך אני עושה את זה (חובה כדי לאמת את התוצאה).
פורסם 2002 בינואר 1923 שנים record <name>when u wanna stop:stopto play:play <name>but i've recorded lots of demos, and they usally come out all mixed up, very odd.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים לי יש שאלה אחרת...איך לעזז ל אני מקליט דמו של מערכה מסויימת ?!יש לי קרב חשוב מאוד שבוע הבאה ואני חייב לדעת איך אני עושה את זה (חובה כדי לאמת את התוצאה).record/ בקונסול ושאתה מפסיק אתה כותב STOP אוקיי?בRECORD אתה צריך לתת שם לקוסץ כמו record me/ ואז השם של ההקלטה היא me אוקיי?
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים מחבר אחרי שמקליטים את הדמו מתקבל קובץ dem.*איך מריצים אותו עכשיו? והאם ניתן להפוך אותו לקובץ AVI לדוגמה?
פורסם 2002 בינואר 2723 שנים אחרי שמקליטים את הדמו מתקבל קובץ dem.*איך מריצים אותו עכשיו? והאם ניתן להפוך אותו לקובץ AVI לדוגמה?בקונסול תכתוב בוא נגיד שהשם של הדמו הוא cm1.dem אז אתה כותב play cm1.dem/אוקיייואני לא חושב שאפשר להפוך את זה לAVI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.