עבור לתוכן

בעיה במשחקים, רואים מדרגות במיספר ר'ב של המשחקים, איך אפשר ליפתור את זה?

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא רק בצל, חוץ מי זה הכול טוב, ניראה לי שזו בעיה במשחקים, אני צריך לברר למי יש 8800GTX, ושישחק נגיד BF2, ששמה זה ממש בולט החוסר ב-AA בצל, ואחרי זה ליראות עם זו בעיה באמת במשחק או בכרטיס, תודה לכול מי שהגיב פה.

למי שיש 8800GTX, בבקשה שידבר איתי בפרטי או בפורום, תודה!!

תעדכן אותנו מה נסגר למה גם לי זה חשוב למה זה קורה ל8800. וטוב לדעת שזה רק בצל. למה אצלי גם הAA .טוב את זה אתה כבר יודע ח ח .

פורסם

הצל אצלך חלק, יש משחקים שהוא חלק יותר ויש משחקים שהוא חלק פחות

זה לא קשור לכרטיס

פורסם

אני יכול להגיד לך שב-BF2 הצללים פשוט נראים ככה. אלא אם כן יש לך את הדרייבר הספציפי שהמפתחים דורשים (70 משהו).

פורסם

אז כנראה ככה זה הצלליות במשחקים מסוימיים. אני חשבתי שזה עוד בעיה שקשורה לAA של X1950 PRO . אז רק בעיה של AA בלבד יש לX1950 PRO .

פורסם

זה מוזר. אחי זה היה לך תמיד או שפתאום נהיה? למה עם ATI במיוחד בX1950 PRO יש את הבעיה הזאת של AA וצלליות. בנוודיה לא ראיתי שיש בעיה כזאת.

וחבל שאתה לא מצלם תמונות שרואים יותר את הבעיה. ]אני ראיתי] אבל יש כאלה שלא ישימו לב.

אתה ילד מטומטם אם אתה אומר בהכללה שכל כרטיסי ה-X1950PRO פגומים באנטי אלייסינג לא הצלחת להוכיח את זה כי איפלו אני ואתה הלכנו ראש בראש בקשר לבעיה הזאת והוכחנו שטעית והטענה שלך הייתה שבגלל שלי יש 256MB יותר אז לי אין בעיות אתה באמת מפגר! :kopfpatsch:

קיבלתי אפילו מלא סקרינשוטים מהמשחקים שלי שמוכיחים שאתה עילג שלא מבין וסתם מאשים סתם חרא של פאנבוי של נוידיאה אתה עדיין לא מבין שאתה לא יכול לפסול את הליבה!

פורסם

אתה ילד מטומטם אם אתה אומר בהכללה שכל כרטיסי ה-X1950PRO פגומים באנטי אלייסינג לא הצלחת להוכיח את זה כי איפלו אני ואתה הלכנו ראש בראש בקשר לבעיה הזאת והוכחנו שטעית והטענה שלך הייתה שבגלל שלי יש 256MB יותר אז לי אין בעיות אתה באמת מפגר! :kopfpatsch:

קיבלתי אפילו מלא סקרינשוטים מהמשחקים שלי שמוכיחים שאתה עילג שלא מבין וסתם מאשים סתם חרא של פאנבוי של נוידיאה אתה עדיין לא מבין שאתה לא יכול לפסול את הליבה!

עוד פעם אתה צצת? למה שיהיה לי משהו נגד ATI? יש בעיה של AA נקודה אני הבאתי תמונות עם פול גרפיקה שהAA לא חלק בכלל. וגם בדקתי את הכרטיס במחשב אחר לגמרי וגם ראיתי בכרטיסים אחרים אצל חברים וגם החלפתי את הכרטיס. אז יאלההההההה לך לישון.ן.ן :la:

פורסם

לX1950PRO של SAPPHIRE יש פגמי יצור, להרבה אנשים שפגשתי והתכתבתי מארצות שונות כולל כמה מהפורום הייתה בעיה ידועה שלך מסך שחור, תקיעות לא מוסברות וAA לא מושלם, אני לא יודע איפה הבעיה נעוצה אבל זאתי די עובדה ולא מקרי שפשוט להרבה אנשים יש בעיות.

פורסם

לX1950PRO של SAPPHIRE יש פגמי יצור, להרבה אנשים שפגשתי והתכתבתי מארצות שונות כולל כמה מהפורום הייתה בעיה ידועה שלך מסך שחור, תקיעות לא מוסברות וAA לא מושלם, אני לא יודע איפה הבעיה נעוצה אבל זאתי די עובדה ולא מקרי שפשוט להרבה אנשים יש בעיות.

אני ראיתי X1950 PRO של חברות אחרות גם אותו בעיה. כמו אצל Oranili יש לו חברה אחרת ואותו בעיה הוא בא אלי.

פורסם

מאיפה זה נובע? כל הבעיות האלה בX1950PRO השונים למיניהם? קשיי יצור, פגמים? לעזעזל עם זה.

פורסם

מאיפה זה נובע? כל הבעיות האלה בX1950PRO השונים למיניהם? קשיי יצור, פגמים? לעזעזל עם זה.

אין לי מושג. אני גם ראיתי משיהו התלונן על X1950 XTX . תאמין לי הפסד של ATI הרבה חברה לא יקנו אותם שוב בגלל דבר כזה. כנ'ל אני. :argue:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים