עבור לתוכן

בעיה במשחקים, רואים מדרגות במיספר ר'ב של המשחקים, איך אפשר ליפתור את זה?

Featured Replies

פורסם

בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing

אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.

פורסם

אפשר PrintScreen? לא הבנתי כל כך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

סתם תמונה מהמשחק LA Street Racing ששיחקתי עכשיו.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניסת להחליף דרייבירם ל 163 ?

פורסם
  • מחבר

לא ניסתי 163, אבל ניסתי 162 וזה לא עזר.

פורסם

זה מוזר. אחי זה היה לך תמיד או שפתאום נהיה? למה עם ATI במיוחד בX1950 PRO יש את הבעיה הזאת של AA וצלליות. בנוודיה לא ראיתי שיש בעיה כזאת.

וחבל שאתה לא מצלם תמונות שרואים יותר את הבעיה. ]אני ראיתי] אבל יש כאלה שלא ישימו לב.

פורסם

באמת יש בעיה הAA יכול להיות דרייברים אבל זה רק במשחקים האלו?

BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing

תבדוק בביושוק נגיד..

פורסם
  • מחבר

בבישוק אין לי את הבעיה הזו, אבל ברוב המשחקים יש לי, יכול להיות ביגלל שהם בלי פאצים וגירסאות הכי חדשות, גם כלפי הדרייבר.

פשוט גם ב-Test Drive Unlimited יש לי את אותה הבעיה רואים קווים כאלה בול כמו בתמונה שנתתי מקודם, רק יותר בולט.

פורסם

בבישוק אין לי את הבעיה הזו, אבל ברוב המשחקים יש לי, יכול להיות ביגלל שהם בלי פאצים וגירסאות הכי חדשות, גם כלפי הדרייבר.

פשוט גם ב-Test Drive Unlimited יש לי את אותה הבעיה רואים קווים כאלה בול כמו בתמונה שנתתי מקודם, רק יותר בולט.

Test Drive למשחק עצמו יש בעיה. לא ענית לי אם מתיחלה היה לך ככה עם הכרטיס? או שזה קרה בזמן האחרון התופעה הזאת?

גם אצלי תראה אותה בעיה אבל זה ידוע בATI X1950 PRO . אבל אצל נוודיה לא שמעתי בעיות כאלה מאוד מוזר

פורסם
  • מחבר

כול הזמן היה לי את זה, פשוט לא ממש היתיחסתי לזה, עד ששיחקתי במשחקים שציינתי ופשוט נימעס לי מי זה.

אני כול הזמן במשחקים מכבה את הצל בישביל להנות מהמשחקים.

פורסם

גם לי נמאס ואני גם מכבה את הצלליות. אבל התרגלתי כבר מה נעשה. אבל אתה חייב לראות אצל מישהו עם אותו כרטיס אם אצלו רואים אותו דבר תשאל כאן אחד שיש לו אותו כרטיס כמו שלך. בהודעה לפני שמתי גם תמונה. ושיצלם לך אל תאמין אם יגיד לך הכל חלק למה יש חמרים לא יודעים מה זה חלק.

פורסם

גם לי נמאס ואני גם מכבה את הצלליות. אבל התרגלתי כבר מה נעשה. אבל אתה חייב לראות אצל מישהו עם אותו כרטיס אם אצלו רואים אותו דבר תשאל כאן אחד שיש לו אותו כרטיס כמו שלך. בהודעה לפני שמתי גם תמונה.

אח שלי קנה מחשב עם הכרטיס Gigabyte X1950Pro והמחשב יגיע כנראה השבוע ביום שלישי או רביעי.

אחרי שהוא יגיע אם אתם רוצים אני אבדוק אצלו את אחד המשחקים שאתם אומרים שיש בעיות עם הצל בהם ונראה אם באמת זה ככה אצל כולם.

פורסם

אח שלי קנה מחשב עם הכרטיס Gigabyte X1950Pro והמחשב יגיע כנראה השבוע ביום שלישי או רביעי.

אחרי שהוא יגיע אם אתם רוצים אני אבדוק אצלו את אחד המשחקים שאתם אומרים שיש בעיות עם הצל בהם ונראה אם באמת זה ככה אצל כולם.

X1950 PRO אני מעכשיו מתערב איתך שיהיה לו אותה בעיה. למה בדקתי כבר אצל כמה וגם בפורום. אבל כאן זה בעיה אחרת זה בנוודיה בכרטיס GTX8800 מקווה שזה רק בעיה בכרטיס עצמו.

אולי זה יעזור תוריד nHancer ותעשה פורפיל למשחקים האלה. אצל ATI עם ATT זה לא עזר. אבל אולי אצלך זה יעזור.

עוד שאלה אליך זה רק בעיה בצלליות? או גם צלליות וגם AA לא חלק? כי אצלי שנהם לא עובדים טוב.

פורסם

זה כנראה עניין של המפתחים עם המשחקים הנ"ל כי הנה בביושוק אין לך בעיות.. ??? עכשיו אני כבר לא יודע

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא רק בצל, חוץ מי זה הכול טוב, ניראה לי שזו בעיה במשחקים, אני צריך לברר למי יש 8800GTX, ושישחק נגיד BF2, ששמה זה ממש בולט החוסר ב-AA בצל, ואחרי זה ליראות עם זו בעיה באמת במשחק או בכרטיס, תודה לכול מי שהגיב פה.

למי שיש 8800GTX, בבקשה שידבר איתי בפרטי או בפורום, תודה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים