פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים הי,התקנתי אובונטו 7.04 היום. משום מה המיקרופון לא עובד (סקיים, Sound recorder).ניסיתי את הפתרונות השונים שמציעים בפורומים של אובונטו אך ללא הצלחה.מישהו יכול לנסות לכוון אותי בנושא?(נ.ב. המיקרופון עבד מעולה בווינדוס)תודה,אסף
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים מחבר תוכל לתת בבקשה סקרין-שוט של המיקסר של גנום/alsamixer?There it is[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 118 שנים גם אני נתקלתי בבעיה זו בגנום. גם אחרי שפתרתי אותה עדיין SOUND RECORDER לא הקליט, אז אל תיקח אותו בתור דוגמא.אני לא זוכר איך פתרתי את זה בגנום (אני משתמש ב XFCE והוא מזהה הכל מיד) אבל זה קשור ללכת להגדרות הסאונד ב SYSTEM ובחירת כרטיס הסאונד שלך בתור DEFAULT. אם זה לא עזר, תלך להגדרת הסאונד בסקייפ וב DEVICES שם תנסה להחליף לאלטרנטיבות שהוא מציע ואחרי כל שינוי תעשה TEST CALL בתקווה שאחת האופציות תעבוד.בהצלחה!
פורסם 2007 בספטמבר 218 שנים מה שפתר לי בעיה דומה זה להוסיף "microphone capture" למיקסר.תכנס להגדרות של המיקסר ותסמן אותו ב V ואז תעלה את העוצמה שלו עד הסוף.
פורסם 2007 בספטמבר 818 שנים מחבר גם אני נתקלתי בבעיה זו בגנום. גם אחרי שפתרתי אותה עדיין SOUND RECORDER לא הקליט, אז אל תיקח אותו בתור דוגמא.אני לא זוכר איך פתרתי את זה בגנום (אני משתמש ב XFCE והוא מזהה הכל מיד) אבל זה קשור ללכת להגדרות הסאונד ב SYSTEM ובחירת כרטיס הסאונד שלך בתור DEFAULT. אם זה לא עזר, תלך להגדרת הסאונד בסקייפ וב DEVICES שם תנסה להחליף לאלטרנטיבות שהוא מציע ואחרי כל שינוי תעשה TEST CALL בתקווה שאחת האופציות תעבוד.בהצלחה!חברים, יאוש מוחלט מאובונטו בתחום הזה.בווינדוס לפחות יכולתי לפתור *כל* בעיה שהיתה לי.אני ממש חייב עזרה עם המיקרופון.
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מחבר ניסית את העצה שלי?כן. משום מה לא מופיע לי הסליידר של microphone למרות שסימנתי אותו ב-Switches TAB.אני מצרף צילומי מסך[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים מה יש לך ב options ?אצלי יש mic selectתראה אם מסומן הmic הנכוןאגב איך אתה בודק את המיק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.