עבור לתוכן

כיול מערכת קולנוע ביתית.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים)

בכל אופן.....

תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו.

אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר.

אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד.

תודה מראש.

יאיר.

פורסם

איזה מגבר ?

וחוץ מזה תמיד טוב לקרוא קצת את הספרון באנגלית שמגיע עם המוצר

פורסם

כמו השילוב שאני מתכנן ;D

תן לי לנחש, רמקולים מסדרת אקסטרים כולל סאבוופר

ורסיבר אונקיו 600

אני צודק?

ונגיד אתה שומע בMP3 אז הסאב הורך בכלל את המוזיקה, או שאפשר לסדר את "ההריסה" שלו ע"י שינוי של ההגדרות?

פורסם
  • מחבר

המגבר הוא:

TX-SR500SE

בקשר לרמקולים אני לא יודע (אין לי כח להביא סולם לסלון)

ובקשר לאמ פי זה הורס, אבל אני יכול להעביר למצב PRO LOGIC MUSIC ואז הוא מכבה את הסאב (או שאפשר לכבות את הסאב בכלל דרך הרסיבר, יש עוד הרבה פתרונות לזה (-:)

יאיר.

פורסם

מה סולם?!

אל תגיד לי שקניתם סטליטים ב7500 ש"ח (ואם כן אני יכול להגיד לך איזה)

ולאאי וזה בול המגבר שאני מתכנן ;D ;D

סליחה שאני לא ממש עוזר אבל אתה יכול להגיד לי בכמה קניתם אותו?

ובקר לMP3, איזה עוד פתרונות יש לזה?? תוכל לפרט?

ולמה במצב פרו לוגיק מיוזיק הסאב מתכבה?!? ??? זה פרו לוגיק1? ושומעים את הסנטר במצב הזה (כי בפרו לוגיק1 הסנטר והסאב זה אותו ערוץ..

מה בקשר לפרו לוגיק 2?

פורסם
  • מחבר

הרמקולים טלויים עם מטלאים שבאו איתם וההורים שלי חושבים שזה מכוער רמקולים בסלון :-\ :-\ :-\

קנינו אותם במקום בשם GRAND CINEMA הרסיבר עלה 3500.

בקשר לאם פי יש כמה מצבים של סאב, יש DSP עם כמה מצבים, הסאב הוא אקטיבי ולכן יש לו שלושה טיונרים שאפשר לשלוט עליהם ולכן להוריד את העיצבון.

בפרו לוג'יק שומעים את הסנטר ויש שני מצבים של פרו: PRO LOGIC MUSIC, PRO LOGIC MOVIE בשניהם שומעים את הסנטר.

המלצה:

חבר את הדי וי די אל המערכת באופטי, רק אופטי!!! :lol: :lol:

נ.ב

איזה די וי די יש לך?

יאיר.

פורסם

מה זה איזה משפט שהמוכר אמר לכם?

לי יש את הDVD+וידאו של LG ויש לו חיבור קואקסאלי בלי אופטי.. לא משנה לי.

וזה די מוזר שלא שומעים את הסאב, שים לב שהווליום שלו הוא עד הסוף (יש רק כפתור אחד של ווליום השניים האחרים זה בטח phase ותדר)

ותנסה לשמוע במצב פרו-לוגיק2 ותגיד מה קורה.

ד"א יש מצב שבוא כן שומעים את הסאב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים