עבור לתוכן

צריך המלצה לרמקולים למחשב - תקציב 1000 - 1100 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לסט רמקולים למחשב הבא שאני יקנה, התקציב הוא 1000 - 1100 ש"ח.

השימושים שלי ברמקולים יהיו מוסיקה, משחקים, וסרטים.

תודה מראש. :)

פורסם
  • מחבר

אפשר תגובה בבקשה ? :-\

פורסם

2.1?

4.1?

5.1?

פורסם
  • מחבר

אין לי כל כך העדפה מיוחדת, כמובן שאם יש מערכת 5.1 איכותית במחיר הזה אז בכיף. אם לא, לא נורא, אני מעדיף איכות על פני כמות..

פורסם

המלצה שלי לא לרמקולים למחשב-

תקנה ב1000 שקל שני רמקולים איכותיים ותשיג מגבר סטיראו ישן. ואם תרצה, תוכל בעתדי כשיהיה לך עוד כסף לקנות מגבר יותר איכותי או להוסיף עוד רמקולים.

פורסם
  • מחבר

המלצה שלי לא לרמקולים למחשב-

תקנה ב1000 שקל שני רמקולים איכותיים ותשיג מגבר סטיראו ישן. ואם תרצה, תוכל בעתדי כשיהיה לך עוד כסף לקנות מגבר יותר איכותי או להוסיף עוד רמקולים.

אני לא כל כך מבין בקטע של הסאונד, מגבר זה רסיבר ? ואיפה אני יכול למצוא את הפריטים האלה ? ומה עם איזו המלצה לרמקולים במחיר הזה ?

כי אני ממש ממש לא מבין בסאונד, בגלל זה אני פתחתי את הת'רד הזה.. :-\

פורסם

בעיקרון מגבר נקרא גם רסיבר.

אבל כשאומרים רסיבר הכוונה היא יותר למגבר לקולנוע ביתי (חמישה ערוצים ומעלה) שכולל בתוכו גם הגברה, גם פרוססור (=פיענוח), גם טיונר, גם בקרה (=כפתורים כמו ווליום, באס טרבל ושאר כפתורי השליטה..)...

וכשאומרים מגבר הכוונה יותר למגבר כוח= קופסא נפרדת שמכילה הגברה בלבד ואליה מחברים את שאר החלקים במערכת שכוללים פרוססור, בקרה (או קדם מגבר בשפה מקצועית) ומה שהזכרתי למעלה....

אני התכוונתי שתשיג מגבר סטיראו (שני ערוצים) משולב, כלומר שכולל בתוכו גם בקרה.

בהרבה בתים יש מגברי סטיראו שלא בשימוש, התכוונתי שאם יש בבית שלך... או שאפשר גם להשיג משומש, אבל זה כמה מאות שקלים.

אבל אם אתה יותר מעדיף רמקולי מחשב אז עזוב את כל זה.

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני יקח רמקולים למחשב וזהו..

אז בחזרה לשאלה הראשונה שלי, על איזה רמקולים אתם ממליצים בתקציב שיש לי ? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים