עבור לתוכן

איך ב FreeLancer מעבירים למבט מתא הטייס?

Featured Replies

פורסם

יש במשחק איזה שהיא טקטיקה ? ממה שאני הספקתי לשחק כל מה שעושים זה לרדוף אחרי האוייבים ולנסות לרסס אותם

מה קרה לך משחק ענק וממקר ומה שחשוב שיש לו עלילה טובה שאתה לא פוגש את זה בהרבה משחקים בימנו.

וזה לא רק לרסס (למרות שזה כייף) יש מלא קרבות שאיו סיכוי שאתה מנצח בהם אז עדיף פשוט ישר לעשות את המשימה לברוח כמה שיותר מהר.

• תגובות 46
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני כרגע בברטוניה-מערכת לידס.

משהו ששמתי לב אליו- למה לפעמים אני שווה יותר ולפעמים פחות? ;D

פורסם

גם אני שם עכשיו.

מה שלא הבנתי, אמרו לי לקנות ספינה עם הכסף שהוא הביא לי ב-New London אני חושב אבל בכלל לא ראיתי את הכוכב/מערכת הזה...

אז פשוט קניתי ספינה בכוכב שם.

אני צריך עכשיו להרוויח עוד איזה 10,000 קרדיטס בשביל התקדמות הסיפור.

עכשיו מקבלים די הרבה על כל דבר ככה שזה יותר מהיר (או שזה בעצם אותו דבר כי צריך להרוויח יותר כסף... ;D)

פורסם

כשאני נכנס לתפריט ה Multiplayer ומגיע לרשימה בה מתעדכנים כל הסרברים או אפילו גולל את תפריטי המידע המקפצים במהלך המשימות, הסמן של העכבר מקרטע משו.

כנ"ל גם לגבי מצגת ה Credits.

עוד מישו?

Btw, משחק פשוט איכותי!!!

פורסם

תוריד את רמת ה Hardware Acceleration נוטצ' אחד למטה, זה באג מוכר והוא יתוקן בגרסה הבאה של הדרייברים של ATi (שאמורה לצאת בימים הקרובים).

פורסם

יש במשחק איזה שהיא טקטיקה ? ממה שאני הספקתי לשחק כל מה שעושים זה לרדוף אחרי האוייבים ולנסות לרסס אותם

מה קרה לך משחק ענק וממקר ומה שחשוב שיש לו עלילה טובה שאתה לא פוגש את זה בהרבה משחקים בימנו.

וזה לא רק לרסס (למרות שזה כייף) יש מלא קרבות שאיו סיכוי שאתה מנצח בהם אז עדיף פשוט ישר לעשות את המשימה לברוח כמה שיותר מהר.

לא ירדתי על המשחק או משהו, אבל מההתרשמות שלי לא מצאתי איפה הטקטיקה והיכולת משחק אישית מתבטאת כאן ? יש עוד דרך משחק חוץ מרדיפה אחרי חללית האויב ויריה עקבית אחר החללית שלו?

פורסם

תוריד את רמת ה Hardware Acceleration נוטצ' אחד למטה, זה באג מוכר והוא יתוקן בגרסה הבאה של הדרייברים של ATi (שאמורה לצאת בימים הקרובים).

:-*

פורסם

לא ירדתי על המשחק או משהו, אבל מההתרשמות שלי לא מצאתי איפה הטקטיקה והיכולת משחק אישית מתבטאת כאן ? יש עוד דרך משחק חוץ מרדיפה אחרי חללית האויב ויריה עקבית אחר החללית שלו?

ת'אמת, יותר יפה זה העניין של הסחר ואת החופשיות שיש לך במשחק. זה די ייחודי ומרענן.

פורסם
  • מחבר

טוב, סיימתי את המשחק (העלילה כלומר).

אני ממליץ על האתר www.lancersreactor.com כאתר טוב למידע לגבי המשחק. יש שם פירוט של ספינות, מערכות, בסיסים, קבוצות, ואפילו תראו באחת החדשות האחרונות יש מפות של הגלקסיה.

כרגע כל המטרה שלי זה לקנות את הספינה הכי טובה שם: Eagle. ואין לכם מושג כמה זה קשה אחושילינג.

א. צריך 750,000$ - זה החלק הבאמת קל.

ב. אפשר לקנות אותו רק מה Crosairs - אויבים בדרך כלל, אבל לא קשה לעשות שלום במשחק הזה.

ג. הבעיה העיקרית: יש רק מקום אחד שאפשר לקנות את זה: Freeport 7, Omicron Theta. לקח לי בערך שעתיים בכלל להבין איך מגיעים לשם, והייתה לי מפה של הגלקסיה. הבעיה היא שב Edge Words אין בכלל Trade Lanes וצריך לחפש לבד כל Jump Holes כל מקום, זה כרוך בהמון קרבות עם הרבה חברה לא חברותיים במיוחד.

אגב מצאתי שיטה איך למצוא Jump Holes (שערים טבעיים) - לחצו על כפתור ה Patrol ב Nav map ותבחרו Enemy בדרך כלל, הפטרולים שלהם עוברים בנקודות מפתח, למשל Jump Holes או Astroid Miners, ככה תוכלו למצוא דברים לא ממופים.

אגב מישהו כבר מצא ספינות עתיקות בחלל? הן רובן נמצאות ב Border/Edge Worlds ומסומנות ב X-ים אדומים. כל מה שצריך לעשות זה להגיע אליהם (חחח) לירות עליהן קצת וכל הדברים שאפשר לגרור יצאו מהספינה, לחצו על B והכל שלכם. אני אישית מצאתי שני Navy Fighters ישנים שהיו עליהם 4 תותחים מרמה 10 והם מוגדרים כ Prototype, כמובן הם חזקים אחושילנג. עכשיו רק צריך ספינה רמה 10 בשביל להפעיל אותם :lol:

בספינות אחרות בחלל שהן לא קרביות מוצאים דברי סחר נדירים.

הזהרו מעננים צהובים - יש שם גושים מעופפים שמזיינים לך את החללית מהר מאד. ואל תתקרבו לשמשות יותר מדי, זה יודיע לכם שאתם קרובים מדי, ואם באמת תתקרבו יותר מדי אז החללית תתפוצץ :D

אם יש למישהו עוד שאלות בקשר ל FL שאלו נא :)

פורסם

תודה על הלינק DXT... הייתי בטוח שיש אתרים כאלה אבל לא היה לי זמן/ כוח לחפש...

פורסם

DXT, שני דברים:

שלום עם ה Crosairs זה על ידי שוחד? ואם כן אז איפה יש את האיש שמסדר את זה ?

וה Border Worlds זה הקטע הירוק במפה ?

פורסם

גיליתי משהו נחמד במשחק.

כשאתה צריך לעשות סתם משימות בשביל לקדם את העלילה ואתה רוצה להרוויח כסף, תילכו לאיזה מקום, תשמרו ותעשו Load עד שתמצא את המשימה ששווה הכי הרבה כסף בעבודות שמוצעות במקום.

זה בכל Load משתנה... :D

חשבתי על משהו, הם שכחו משהו - כוכבים נעים בתנועה מעגלית סביב משהו בדר"כ... כמו אצלנו - סביב השמש.

אם הם היו נעים, אז היה גם צריך שה-Space Highways האלו ינועו יחד איתם ;D

פורסם

איזו מערכת דרשוה בשביל להריץ את המשחק הזה ב-1024*768 בצורה מכובדת ?

פורסם

האם אני יכול שיהיו בבעלותי יותר מספינה אחת בו זמנית?

ז"א, לאכסן אחת איפהשהו?

פורסם

לרוע המזל לא...

והמשחק לא כבד במיוחד

אני מאמין שP3 600 וGeforce 2

כולה ספייס סים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים