עבור לתוכן

איך ב FreeLancer מעבירים למבט מתא הטייס?

Featured Replies

פורסם

המשחק לא נגמר , זה הדבר הכי טוב בו ..

יש לך חופש מוחלט לעשות מה שבא לך ..

להרוויח כסף לקנות ספינות וכו ..

אתה יכול לסחור , לעשות משימות ולהרוויח כסף , לשפר את המוניטין שלך ועוד הרבה דברים .

אחי הקטן יושב על המשחק כבר 16 שעות ,הוא משחק בו נונסטופ ...

הבן אדם התמכר למשחק .

• תגובות 46
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

המשחק ממכר בהחלט :P

באיזו רמה העלילה מסתיימת?

פורסם

לפי מה שזכור הוא כותב MAX LEVEL ACHIEVED והרמה היא 34 או 35 אם אני לא טועה.

פורסם

לזה שאמר שיש לו ספינה ענקית,

איך מרוויחים הרבה כסף מזה שיש ספינה גדולה? קונים בזול ומוכרים ביקר פשוט?

ויש אפשרות להגביר את העוצמה של הקשר שיש כשאתה בחללית? כאילו בקרבות למשל הם כל הזמן מדברים אבל זה מאוד חלש. הצלחתי לשמוע פעם אחת He's on my 6. או You don't have a chance. דברים כאלו. אבל זה מאוד חלש ולא ראיתי אפשרות להגביר את זה...

גם כשיורים עלי טיל שומעים את זה ממש חלש כמו שאר הקשר ואין צליל חזק שיגרום לי לשים לב או פשוט קול חלש. אז לפעמים לו שמים לב שירו עליך טיל... :-\

פורסם

לא יודע אל מה אתם מדברים אני בלי שום הגברה מיוחד של קול הקשר שמעתי טוב מאוד איך שהם מדברים כמו למשל TAKING HEAVY FIRE HE IS ON MY 6

ועוד הרבה משפטים אחרים ובמיוחד כשיורים אלייך טיל שומעים מצויין MISSILE DETECTED נראה אם אני לא תועה שומעים את זה הרבה בשלבים האחרונים שיוראים אלייך מלא טילים.

פורסם

אתה לא שומע את זה דיי חלש יחסית לשאר הדברים אבל?

סתם שאלה, למה בהתחלה ה-Bounty Hunters שונאים אותי? כאילו מה עשיתי להם...?

פורסם

שומע מצויין לא חלש בכלל ולפעמים אני יכול לעשות HAIL לספינת האוייב ואז הוא דבר משוגע כמו I M IN A MIDDLE OF A FIGHT DONT DISTURB ME ןעןד כל מיני שטויות.

לגבי הBOUNTY HUNTERS אז אין הסבר מי יודע מה נורמלי מכיוון שאתה ביחסים נורמליים עם הרשויות בגלל זה ה BOUNTIES שונאים אותך כי הם ביחים ךלא טובים עם הרשויות .

אתה יכול לראות את זה בסטטוס של הדמות שלך באיזה יחסים אתה עם מי.

פורסם

אני יודע על הייחסים.

מה זה Hail?

גם זה די מוזר, תמיד שומעים את האויב בקשר אומר I'm taking fire וכל מיני דברים כאלו, אבל מאוד חלש.

אתה בטוח שאתה שומע את ה-Incoming Missile ממש חזק? אני שומע את זה ואת כל שאר הקשר שלא מכוון ישירות אלי די חלש. ניסיתי לכבות 3D sound אבל זה לא עזר. זה רק הגביר את הקולות של היריות בעיקר.

גם זה דפוק, צריך להיות צליל מעצבן כשיורים עליך טיל!

וגם הטילים לא עושים מספיק נזק וגם הטילים הכי Manuverable שאני יכול להשיג - Windstalker, מחטיאים מאוד בקלות אם האוייב עושה להם סיבוב לצד אחד ואז לצד שני... :bash:

פורסם

אני שומע מצויין את הINCOMING MISSILE זכור לי טוב כי בשלב האחרון אתה תשמע הרבה מזה.

לגבי הנזק דווקא הם עושים נזק רב פשוט צריכים לדעת מתי לראות אותם כמו לשמל לא לראות טיל כשהמטוס רחוק ממך אלה כשהוא טס לכיוון שלך אתה יורה טיל וזה 100% פודע ועוד כל מיני שיטות כמו לשמל שאתה ממש יכול לצפות לאן מטוס האוייב יטוס.

פורסם

נו אז זה ממש מטומטם...

קודם כל, 2 טילים צריכים לפוצץ Fighter בקלות ורק איזה 5 טילים מפוצצים Fighter שהוא לא ברמה גבוה.

עכשיו טילים אמורים לפגוע טוב כשאתה מאחורי האוייב, לא כשהוא בא אליך... :-\

ואני בטוח שבעוד אלפי שנים, הטילים יהיו אמורים לפגוע כמו שצריך וגם לעשות Damage, טילים של היום פי 100 יותר טובים FFS! (*שיעול* פיטון 4 *שיעול*)

כאילו, למה ששתי תזוזות של החללית יפתיעו את הטיל??? מה קרה, בעתיד כל הפיזיקאים, המתמטים והכימיכאים מושמדים או משהו???

נותנים למנקי רחובות לתכנן טילים?? ::)

ועדיין צריך היה להיות ביפ חזק כשיורים עליך טיל!

ותגיד, את הקשר של האוייב אתה שומע חלש כזה?

פורסם

אני שומע את כל הקשר חזק.

וזה רק משחק ברור ששניי טילים לא יהרסו מטוס זה לא הגיוני כיש SHIELDS ן יש טילים שעושים נזק ענקי ל SHIELD ונמוך ל HAL שזה הגוף של החללית ויש טילים להיפך אם תירע טיל אחד כזה ואחד כזה אז כן החללית תתפוצץ משניי טילים.

שנית זה דיי מטומטם יהיה אם טיל יעקוב אחרייך כל המסך ולא תצליח להימלט ממנו מכיוון שבסוף של המשחק ישלחו מלא טילים אלייך ואם זה היה ככה איך סיכוי שהייתה מצליח לשרוד אפילו אם היתה קונה 50 COUNTER MEAGURES ושומעים חזק מאוד את ההודעה שטיל מתקרב אתלי לפחות.

פורסם

אז אולי יש אצלי בעיה בסאונד... לא יודע.

התכוונתי ששני סיבובים מסכנים לא אמורים להטעות את הטיל.

שתיהיה חייב לשחרר Countermeasures בשביל לאבד את הטיל ולא רק שני סיבובים חדים.

פורסם

יש במשחק איזה שהיא טקטיקה ? ממה שאני הספקתי לשחק כל מה שעושים זה לרדוף אחרי האוייבים ולנסות לרסס אותם

פורסם

כשתגיע לקטעים יותר קשים שיש אחריך הרבה מאוד חלליות זה כבר ממש קשה.

פשוט צריך להתחמק מהם ולהרוג אחד אחד. אה, אל תשכח לקנות הרבה מאוד מתקני מגן כשאתה בקטעים הקשים.

פורסם

כשתגיע לקטעים יותר קשים שיש אחריך הרבה מאוד חלליות זה כבר ממש קשה.

פשוט צריך להתחמק מהם ולהרוג אחד אחד. אה, אל תשכח לקנות הרבה מאוד מתקני מגן כשאתה בקטעים הקשים.

גם תלחץ B ארוך כל פעם שאתה הורג מישהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים