עבור לתוכן

איך ב FreeLancer מעבירים למבט מתא הטייס?

Featured Replies

פורסם

הכוונה ל Cockpit View או First Person View או איך שתקראו את זה. אני יודע שזה אפשרי, רק צריך לדעת את הכפתור. מישהו? :-\

• תגובות 46
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שזכור לי אין אפשרות כזו האפשרות היחידה זו ללחוץ אל "H" שזה מעביר אותך למצ תצוגה מבחוץ ויש את "C" נראה לי שזה תצוגה מהTURRET וזהו.

פורסם
  • מחבר

גיליתי איך והתשובה היא: Ctrl+V :o

אגב, Souless,

H זה Turret View,

C זה Countermeasures.

פורסם

איזה חללית יש לך\איפה אתה?

פורסם

אני התחלתי לשחק בזה היום. משחק ממש נחמד.

יש לי עכשיו חללית כמו של הקירח ההוא שנלחם איתי לפעמים (זאת עם ה-4 מקומות לנשקים) ואני נמצא במשימה שמתחילה מהכוכב המושלג ההוא שאני ביחד עם הבת.

סתם שאלה, למה ה-Bounty Chasers (נראה לי שזה השם שלהם - אלו שיש להם עינית אדומה על העין) שונאים אותי? מה עשיתי להם?

פורסם

מישהו מכם משחק את זה ב MultiPlayer ?

MP של המשחק הזה מדהים !!

מתארגנים בקבוצות והולכים לעשות משימות ... כיף לאללה .

אולי נארגן איזה משחק ?

פורסם
  • מחבר

אני ב Level 11 מטייל בבריטוניה והעלילה ממשיכה פה ושם... כמו כן יש לי חללית משא עם 125 מקום למטען (big buck $_$) והרבה Turrets חמדמדים שעושים את העבודה.

8)

לא שיחקתי הרבה ברשת.. אבל זה נראה כיף לאללה.

פורסם

MP של המשחק הזה מדהים !!

אולי נארגן איזה משחק ?

תגיד איך אתה נכנס למולטיפלייר ? אני מגיע למסך של המולטיפלייר עושה REFRESH LIST אבל כלום לא קורה?!

פורסם

MP של המשחק הזה מדהים !!

אולי נארגן איזה משחק ?

תגיד איך אתה נכנס למולטיפלייר ? אני מגיע למסך של המולטיפלייר עושה REFRESH LIST אבל כלום לא קורה?!

ניכנס רגיל ...

MultiPlayer , לוחץ Yes אחרי זה Internet ואז הכל מופיע ....

בלי בעיות .

פורסם

משחק גדול , אני ברמה 14 עושה משימות , הבנתי שהעלילה של המשחק נגמרת בקרוב ואז אפשר לעשות מה שרוצים ב47 מערכות שמש ! :jump:

פורסם

איזה מגניב. מה בדיוק עושים באינטרנט? כאילו פשוט אתם כמה ביחד מול חלליות של המחשב או שיש עוד דברים שאפשר לעשות?

זה רק קרבות או שזה גם שיש סיפור ואפשר להשתפר והכל? איך זה בדיוק?

איך מרוויחים הרבה כסף מזה שיש ספינה גדולה? קונים בזול ומוכרים ביקר פשוט?

ויש אפשרות להגביר את העוצמה של הקשר שיש כשאתה בחללית? כאילו בקרבות למשל הם כל הזמן מדברים אבל זה מאוד חלש. הצלחתי לשמוע פעם אחת He's on my 6. או You don't have a chance. דברים כאלו. אבל זה מאוד חלש ולא ראיתי אפשרות להגביר את זה...

פורסם

בכל סרבר יש את ה Profile שלך ...

זאת אומרת שעדיף להיתחבר כל פעם לאותו סרבר ושם יש את כל הכסף שלך והכל שם נישמר .

עכשיו אפשר לעשות משימות עם כל הקבוצה והסכום של המשימה מתחלק במספר האנשים .

פורסם

אז אתה פשוט עושה בדיוק את אותו קמפיין לשחקן היחיד רק ב-Co-Op?

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה יש במולטי הכל חוץ מהמשימות העלילתיות (כלומר עם ג'וני). אבל העובדה שבשביל להתקדם כמו שצריך צריך להתחבר לאותו שרת קצת מתסכלת :-\

פורסם

אכן מולטיפלייר ממש נחמד שיחקתי קצת ממש כייף.

אגב למי שעבר את המשחק .

אני עברתי אבל הוא לא נגמר זאת אומרת אין לי יותר עלילה אבל אני נשאר בכוכב מנהטן ועושה משימות יש איזה המשך או שזה פשוט סתם עשו לכייף והמשחק פשוט הסתיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים