פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים ה-GP2X קיבל כמה שיפורים הגדול ביותר זה מסך מגע למי שלא מכיר זה קונסולה ניידת שאפשר לפתח לה תוכנות בלי לפרוץ כלום ובאופן חוקי לגמרי http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20082
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים נראה כמו שילוב של PSP עם פונקציות של DS..האמת נראית מגניבה אבל קשה לי להאמין שעוד חברה תצליח להדחף בהצלחה לשוק הזה..
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר מה הקשר מעבד? נראה כמו שילוב של PSP עם פונקציות של DS..האמת נראית מגניבה אבל קשה לי להאמין שעוד חברה תצליח להדחף בהצלחה לשוק הזה..תיראה הקונסולה הזאת קיימת בגירסאות קודמות בעיקר באסיה הקסם שלה שזה גם קונסולה וגם מכשיר מולטימדיה פתוח לחלוטין וזה אומר שאמולטורים\הומברו\וכו מאוד נפוצים במכשיר הזה הכשיו שיש גם מסך מגע זה הרבה יותר מעניין כי בעקרון אפשר ליצר המון אפליקציות למכשיר שלא היו נוחים בעבר לארץ זה בטח לא יגיע וגם אם יגיע בטח לא יהיה משתלם אבל זה מעניין לישמוע על מוצרים כאלו ולקוות שיום אחד יהיו מוצרים בסגנון בתמחור זול בארץ
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים לי זה נראה בערך כמו שאריות של PDA עם מערכת הפעלה קוד פתוח.הSPEC שלו נראה די נמוך , אין לו ממש משחקים רציניים או תמיכה כלשהיא והוא מריץ אימולטורים שכל קונסולה אחרת היום מריצה בעיניים עצומות.לא משכנע במיוחד.בתור צעצוע , אולי.כל מה שהוא יכול לעשות (והרבה יותר טוב) יכולים לעשות : PSP , DS , כל POCKET PC , חצי ממכשירי הGPS לרכב... הבנת את הרעיון.אז ביג דיל , קוד פתוח , זה שכתוב על זה LINUX BASED , לא מרגש במיוחד.אבל אולי זה רק אני.ליביו
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים הסבר קצר מה ההבדל בין ה GPX2 לשאר הקונסולות הניידות1. מעבד כפול ליבה 200MHZX22. חיבור RCA למסך טלווזיה3. אפשרות להרבת זכרוון עד 8 GIGA לכרטיס פלאש4. מאיץ גרפי מובנהאמולטורים עובדים כרגע הם:NINTENDO כולל N64 וה-ADVANCE SEGA עד DREAMCAST MAME,NEOGEO וכמובן כל המערכות החלשות יותרהמחיר ל GPX2 הרגיל 180$מעניין לשמוע איזה עוד מכשירים במחיר הזה מפיקים משהו דומהדרך אגב הוא יותר חזק מרוב מחשבי כף היד בשוק ועם מסך מגע במחיר שלו אין לו מתחרים
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים PSP1. מעבד חד ליבתי 333 GH , היעילות שלו תלויה גם בסט פקודות וכמה מפתחים לו - ולו מפתחים הרבה יותר2. קיים בPSP SLIM3. כנ"ל4. כנ"לאמולטורים פועלים: PS1 עובד בצורה מלאהHOMEBREW - יש את : MAME , כל המשחקים של לוקסארטס הקלאסים , סגה (לא ראיתי דרימקאסט) , נינטנדו כנ"ל , וגם מערכות חלשות יותר.ובכלליות הרבה יותר HOMEBREW כנראה.תמיכה של חברות (כולל סוני) לפיתוח משחקים רציניים ועידכונים.מחיר - דומה למדיאו בקיצור , אם היו נותנים לי לבחור בין לשחק רק במשחקים ישנים או גם בחדשים ברמה גבוהה הרבה יותר - ברור לי מה הייתי בוחר.אולי זה רק אני.ליביו
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר liviurאנחנו מדברים על קונסולה שלא צריך לפרוץ בכלל הכל פתוח הPSP רישמית מריץ רק תוכנות מאושרות סוני ולא תוכנות חופשיות בנוסף אין מסך מגע ככה שהרבה הומברו מאוד לא נוחים
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מסכים איתך בקשר לענין החוקיות.בקשר למסך מגע - כל עוד לא מתכננים משחקים וממשק לזה , (ודגש על הראשון) אין סיבה שהוא יהיה הרבה יותר נח.יותר נח בקצת , סבבה , הרבה?איזה שימוש במסך מגע תעשה באימולטורים? ליביו
פורסם 2007 באוגוסט 2718 שנים מחבר באמולטורים של משחקי מחשב ישנים שתומכים בעכבר זה יכול להיות מצוין חוץ מיזה לא הכל משחקים תחשוב על תוכנה נוחה לניגון מדיה במקום לחפש קבצים באופן מסורבל המסך מגע אופך את זה להרבה יותר קל גם דפדפן הרבה יותר נוח אם זה אפשר ליצר גם תוכנת מסמכים אם מקלדת ווירטואלית בקיצור האפשרויות התאורטיות ברורות וברור שזה לא אמור ליתחרות אם הDS\PSP ראש בראש על שוק המשחקים הניידים אלה נימצא בין מחשב כף יד לקונסולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.