פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים המתחרים העיקריים הם ה iPod Video (5/5.5Gen) וה Zen Vision M.מה הכי חשוב לי:1. איכות סאונד, יש לי אוזניות CX300 ואני רוצה להפיק את המיטב מהן.2. ממשק - אפשרות לדפדוף לפי טאגים (שם הלהקה, ג'אנר וכו') ושליטה נוחה.3. זמן סוללה.4. עמידות.תחת הקטגוריות הללו, איזה נגן הכי עדיף לי?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים קריאיטיב זן ויז'ן M.עוד אפשרות זה הzune. נותן סאונד טוב מאוד (טיפה פחות טוב משל הZVM) , יותר נוח מהZVM וגם יותר עמיד.אבל בכללי, הZVM יותר טוב. יש לי אותו ואני נהנה מכל רגע.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר לפי מה שהבנתי ל X5 אין אפשרות דפדוף לפי אמן/אלבום וכו' וזה לא מתקבל מבחינתי.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני לא ממליץ על הרוקבוקס. מוריד את האחריות, מנסיון. ועושה לא מעט בעיות עם המערכת. אל תבנה על זה.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר הבנתי שבכל ה 5/5.5Gen iPods יש gapless playback שזה פלוס לא קטן למי ששומע הרבה פרוג כמוני ובתכלס השימוש שלי בוידאו הוא די מצומצם, כנ"ל לגבי רדיו FM.הכי חשוב לי זה האיכות של הסאונד, הממשק וזמן הסוללה, כך שה iPod נראה כמו אפשרות לא רעה מבחינתי.יש לי שתי שאלות:1. איך אפשר להבדיל, כשקונים אייפוד בארץ בין 5G ל- 5.5G?2. האם בZVM או ב iPod יש משהו דומה ל SRS WOW שיש בנגני ה- iRiver (יש לי כרגע e10)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.