פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני מחפש מערכת סאונד של 2.1במחיר של עד 1kאני חשבתי על הz2300האם ישנה בחירה עדיפה יותרהמערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר(metal rock R&b)בתודה מראש,דור
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים תבדוק את הסאונדסטיקס של HK... לפי דעתי הם יהיו עדיפים בסוג המוסיקה הזה...
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר את הסאונד של ה50 בכלל לא אהבתי את ה60 לא שמעתיוהיא קצת יוצאת מהתקציב
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים תראה, לא בשביל משהו... שלא תבין אותי לא נכון אבל אם שמעת את הרמקולים בחנות אז זה ממש לא מדד לכלום כי שם כל הכיוונים על FLAT ורק ה' יודע על איזה כ. קול הם עבדו.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר שמעתי את ה50 אצל חברעם כרטיס Audigy seמה שנמצא אצל אח שלי שהרמקולים הולכים אליובוא נחזור שניה לz2300יש בהם איזשהי בעיה עקרונית שאתם לא ממליצים לי עליהם?
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים עפ"י נתונים יבשים על הנייר הם נראים בסדר גמור, רק הבעיה שרמקולים בוחרים לפי אוזן ולא לפי נתונים על הנייר.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים לי באופן אישי לא יצא לשמוע אותם, אבל עצה שלי - אל תסמוך על מה שאחרים אומרים לך, כי זה עיניין של טעם... לאחד הצליל שלהם ישמע מצויין, לשני הצליל ישמע על הפנים. כמו עם ה5021 - יש לי אותם ואני מאוד אוהב את הצליל שלהם לעומת זאת אתה רשמת שלא אהבת איך שהם מנגנים.
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים מחבר טוב אז אני אצטרך ללכת לפי הנייר..כי גם לפי הנתונים על הנייר הם הרבה יותר מבסדר גמור..רק שאלה אחרונה אם מישהו יודע על רעשי רקע כלשהם שעוברים אחוז מסויים של ווליום?
פורסם 2007 באוגוסט 2518 שנים קשה לך להריץ חיפוש (בגוגל או אפילו בFAQ נראה לי ששמתי קישור למשהו שיכול לעזור) עם השוואה בין שתי המערכות ולראות מה הבדל בינייהן מבחינת השמע?לגבי רעשים- חלק מהאנשים שומעים רעשים אבל זה כנראה בגלל כרטיס הקול שלהם (לרוב אין את הבעייה...).
פורסם 2007 באוגוסט 2618 שנים אחלה רמקולים באמת..מה שכן הסאב מפלצתי.. תתכונן לזהמה שכן אני חושב שתיהיה לך בעיה כי יש בעיות עם האספקה שלהם לארץ בזמן האחרון משהו עם היבואן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.