פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים Theres definitely some kind of fun to be had here albeit of the one-engaged brain cell variety but make no mistake: Heavenly Sword takes the age-old mantra of style over substance and drags it kicking and screaming into the next generation. :lol: אהבתי את הדרך המטאפורית שבה IGN ציינו עד כמה הגיימפליי פרימיטיבי
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אני אחכה לראות את זה FIRST HAND,מה שכן , קרירין , לפחות IGN טוענים שהגרפיקה דווקא כן "בסדר" בניגוד אליך.ליביו
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים שיחקתי בדמו אצל חבר. נראה כמו משחק מדהים גראפית. אני עדיין לא סגור לגבי הגיימפליי - אבל אני מאד מאד נהנתי.חוץ מזה, אז IGN נתנו לו 7. ביג דיל. להכריז ש HS לא עומד בציפיות בגלל זה? Play Magazine 10/10PSXtreme Magazine 9/10Doupe.cz: 9/10PSW*Uk mag*8/10IGN 7/10 אפשר אז להגיד שהוא כן עומד בציפיות?
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים דווקא מאוד מעניינת אותי איכות ההפקה הסינמטית של המשחק, במיוחד כשמדובר ב Weta Studios וב Andy Serkis שמשחק ומביים.נוסף לכך, פס הקול של המשחק נשמע לי מדהים בכל הפרומואים.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים מחבר אני אחכה לראות את זה FIRST HAND,מה שכן , קרירין , לפחות IGN טוענים שהגרפיקה דווקא כן "בסדר" בניגוד אליך.ליביואולי אתה לא זוכר טוב אני אמרתי שהגרפיקה טובה אבל לא מרשימה לפחות לא מה שאני ציפיתי ממישחק PS3 אם הרבה היפ על טלוויזית FHD איכותית
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים הם די טוענים שהגראפיקה הרבה יותר מבסדר...9.0 PresentationSuperficially at least, Heavenly Sword is an almost impeccable display of sheer, unrestrained talent.9.0 GraphicsMinor framerate and tearing issues aside, Heavenly Sword is an absolute tour de force of visual splendour.
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים קרירין , הנקודה שלי היא לא לשפוט לפי הדמו.ובטח לא לטעון שזה ההייפ סביב FULL HD , כאשר גם הדמו הוא 720Pליביו
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים הנה הביקורת של GAMESPOT, הם נתנו לו ציון 8 מתוך 10:http://www.gamespot.com/ps3/action/heavenlysword/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;reviewהם טוענים שזה משחק אקשן מצויין שעושה שימוש טוב בשלט ה-SIXAXIS אך עם זאת לטענתם המשחק קצר מדי.
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים מחבר משחק כזה אמור לקבל 9 או קרוב ל9 לפחות רק לעמוד בציפיות 8 זה ציון טוב אבל לא מספיק למשחק בסדר גודל שכזה
פורסם 2007 בספטמבר 1118 שנים גיימספוט לדעתי העלו את סולם הקשיחות שלהם למשחקים - אבל מקובל.מה שכן , וזה קראתי מכמה תגובות , המשחק קצר להפליא - מה שאותי מרחיק מאוד מלקנות אותו (לפחות עד שיהיה PLATINUM לPS3).לי נשמע לא הגיוני בעליל להוציא 400 ש"ח (או 60 דולר) על 8 שעות משחק.ליביו
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים לא קשור, אבל סתם עברתי היום על הביקורת של Gamespot על Okami.Perfect 10.Game time: 40-100 Hourseכבר לא עושים משחקים כאלו היום... הא...
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים גיימספוט לדעתי העלו את סולם הקשיחות שלהם למשחקים - אבל מקובל.מה שכן , וזה קראתי מכמה תגובות , המשחק קצר להפליא - מה שאותי מרחיק מאוד מלקנות אותו (לפחות עד שיהיה PLATINUM לPS3).לי נשמע לא הגיוני בעליל להוציא 400 ש"ח (או 60 דולר) על 8 שעות משחק.ליביולהיפך רק הורידו אחרי שהם עברו למתכונת החצי נקודות שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.