עבור לתוכן

לא מספיק יש את בעית הRROD ב360-עכשיו גם בעיות בציוד עיקפי

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאני אמשיך לחיות טוב גם בלי ההגה הזה 8)

פורסם

וכרגיל אתה מנפח דברים... מעניין שהנזק ששלטי WII מתעופפים בגלל שרוך חלש לא עניינה אותך ממש.

ההגה סובל מסיכוי קטן של בעיה שבחיבור לחשמל משקע במקום מסוללות הוא עשוי להתחמם עד כדי עשן. לא היה אף דיווח עד עכשיו שזה קורה, זה רק אמצעי מניעה.

קראת את הבעיות של הגיימנג רסיבר? אריזה שכשפותחים אותה עשויים לחתוך את החוט?! שאר הבעיות שוליות וכנראה לא קורות לרוב המשתמשים, אחרת היית שומע על זה הרבה לפני, הדבר הזה קיים חצי שנה בשוק ופתאום נזכרים שיש לו בעיות?

פורסם

היקפי

ודי לפניקה בחייכם...

פורסם

זה ציוד עוקף שומרון

פורסם

זה ציוד עוקף שומרון

חחחחחוו

חזק

פורסם
  • מחבר

וכרגיל אתה מנפח דברים... מעניין שהנזק ששלטי WII מתעופפים בגלל שרוך חלש לא עניינה אותך ממש.

ההגה סובל מסיכוי קטן של בעיה שבחיבור לחשמל משקע במקום מסוללות הוא עשוי להתחמם עד כדי עשן. לא היה אף דיווח עד עכשיו שזה קורה, זה רק אמצעי מניעה.

קראת את הבעיות של הגיימנג רסיבר? אריזה שכשפותחים אותה עשויים לחתוך את החוט?! שאר הבעיות שוליות וכנראה לא קורות לרוב המשתמשים, אחרת היית שומע על זה הרבה לפני, הדבר הזה קיים חצי שנה בשוק ופתאום נזכרים שיש לו בעיות?

הבעיה בחוט של השלט בWII ניפתרה מאוד מאוד מהר

היום אין כבר כאלה בחנויות -כל החוטים של היום הרבה יותר חזקים

פורסם

אין לי מושג על מה הבנאדם הזה מדבר :s05:, להוציא את המקלט היה פשוט כמו בכול אריזת וואקום(דורש קצת כוח ואין מה לעשו)(.

חייב לציין שהייתה בעיית ריסט כול פעם שהייתי מדליק את השלט אבל גם היה ברור לי שזה כנראה התנגשות דרייברים - לא משהו שהתקנה מחדש של windows לא פתרה.

פורסם

קרירין, די, חתיכת יצור אובססיבי מטומטם.

פורסם

ועוד פעם אני אומר, אין שום טעם בתגובות חסרות טעם כאלו... באמת... אתם רק מורידים את הרמה...

קרירין, די, חתיכת יצור אובססיבי מטומטם.

פורסם

בהחלט אין מקום לתגובות כאלו בפורום, כל אדם זכאי לכתוב את הדעות שלו בפורום ומי שינסה למנוע זאת ממנו לא יישאר בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים