עבור לתוכן

דרישות מינימום לחומרה עבור מחשב שישמש כמדיה סנטר?

Featured Replies

פורסם

הכוונה היא למדיה סנטר בכלל (לא בהכרח מ"ה של מיקרוסופט ... למרות שאין לי זמן להתעסק עם זה אז היא עומדת בעדיפות ראשונה...

אלא אם כן יש רוב להמלצות על משהו אחר .... חשוב שיהיה ידידותי למשתמשים רגילים - כלומר להורים שלי)

הכוונה שמחשב ישמש בעיקר למדיה סנטר (אולי לפעמים גלישה בסלון כי זה נוח או דברים אחרים פשוטים)

ובזמן הפנוי שלו (נגיד בלילה כשהוא כבר לא בשימוש) ישמש להורדות.

תודה על עזרה,

טל

נ.ב.

התקציב לא משהו ... כרגע אני יכול לקבל ללא עלות P3-1000 ולשים עליו המון זכרון 750 MB ואולי אפילו 1 גיגה יותר

(תלוי כמה הסלוטים של זכרון יהיו ללוח אם שאקבל)

פורסם

תשמע, לי יש מחשב הורדות שהוא בעצם P3 משהו עם לא 256 ראם והוא עם XP עובד פשוט מעולה.

עובד מהר, טוב והוספתי לו עוד HD בשביל הדברים.

יש עליו את התוכנות: uTorrent, XtremeMule, LimeWire, Quick N' Easy FtpServer, NOD32, LogMeIn וזהו.

המחשב הזה סוחב הכל וממממש מהר, לא יודע איך, אבל פשוט ככה אבל זה כל מה שהוא עושה, הוא לא מציג סרטים והכל.

פורסם

אם אתה רוצה למדיה סנטר אז כדאי לשים דיסק קשיח גדול בשביל הקלטות.

אם תקנה רק כרטיס טלוויזיה תוכל לראות ולהקליט דרך המחשב ופשוט לשנות ערוצים דרך הממיר ורובם גם באים עם תוכנות.

מעבד p3 1000mhz

512mb זכרון

לוח אם פשוט

כ.טלוויזיה

כ. מסך עם יציאה לטלוויזיה

כונן דיסקים

אם יש לך כסף אז תקנה גם מארז יפה כי זה בסלון

עדיף לך לקחת דיסק קשיח של לפחות 250 gb בשביל הקלטות באיכות טובה

פורסם

אם הסרטים שאתה הולך להריץ עליו הם XVID\DIVX אתה צריך מעבד נורמלי וכמות נחמדה של זיכרון (מעבד 1 גיגהרץ ו-512מגה באמת יעשו את העבודה)

אם אתה מתישהו בעתיד תתחיל להריץ עליו סרטי 720p והלאה, אתה צריך מראש לקחת חומרה חזקה שתפעיל אותם בלי קירטועים.

הכל תלוי בציפיות שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה

יש קצת סתירה בין מה שאתם אומרים

לי יש מחשב הורדות שהוא בעצם P3 ..... הוא לא מציג סרטים והכל.

לעומת

אם תקנה רק כרטיס טלוויזיה תוכל לראות ולהקליט דרך המחשב ופשוט לשנות ערוצים דרך הממיר ורובם גם באים עם תוכנות.

מעבד p3 1000mhz

....

לכן אשמח לעוד תגובות במיוחד מאנשים שיש להם מחשב חלש והוא פועל כמדיה סנטר

חוץ מזה כמה שאלות:

א. Vatos-Locos, סליחה על בורות אבל מזה "סרטי 720p והלאה" ?

ב. אוכל להקליט או לעשות טיים שפטיין עם מעבד חלש של P3 766 or 1000 (עדיין לא יודע מה המהירות)? (באיזה איכות?)

ג. כמה MB תופסת הקלטה של שעה באיכות סבירה? כמה MB פנוי צריך לטיים שפטיין?

ד. eegg, מארז יפה ... יש לי ... אבל אני רוצה אחד שוכב (אלא אם כן זה לא משנה) הבעיה היא אני מוצא רק כאלה שמתאימים לmicro ATX

במחיר סביר... וכל מארז ל ATX רגיל עולה מלא כסף (אשמח להפניות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים