פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים יש לך בעיה בהגדרותהעובדה ש-WII יצא במקביל ל-XBOX360 ול-PS3 לא עושה אותו לשייך לאותו דור של מכשירים.קראתי איפשהוא (ותקנו אותי אם אני טועה) שמבחינה גרפית ה-WII חלש יותר מה-PS2 וה-XBOX הראשון. כל מה שמוכר ב-WII זה תדמית, מחיר וגימיק מוצלח של שלט רחוק. זהו.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר הWII יצא שנה אחרי ה360 הWII יכול להציג גרפיקה קצת מעל הXBOX הישן והרבה מעל הPS2 סך הכל זה קוביה על סטרואידים והקוביה היתה משמעותית יותר חזקה מהPS2 מבחינת השלט -תיקרא לזה גימיק אבל משחקים כמו:טניס\גולף\ביסבול ועוד הרבה יותר כיפים ממשחקים מקבילים על הPS3\360 מבחינת המחיר הוא יכול להיות אפילו יותר זול מהיום אבל זה דווקה טוב כי גימרים יכולים לקנות אותו כמכשיר נוסף ל360\PS3\PC אני לדוגמה קונה PC חזק+WII בסוף השנה כל מכשיר למשחקים מסוימים לדוגמה ביוסוק\GOW למחשב מטרויד\זלדה\מאריו לWII
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים "Wii is hardly anymore powerful than the Gamecube. In fact its not much more capable than the PS2."Don't make assumptions by what early Wii games display.Wii's CPU for a start would arguably outrun the Xbox's twice over thanks to its fast Power PC architecture.The huge RAM (over twice as big & faster) also allows for larger richer worlds than before.http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=68776&page=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.