עבור לתוכן

מעוניין להקים שרת במחשב שלי....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.

פורסם

בשביל משתמש מתחיל, עדיף להתחיל עם הקמת תחנת עבודה Windows2000 (הייתי ממליץ גם על Linux אבל האחרונה לא מתאימה למשתמש מתחיל).עם הקמת תחנת העבודה כל שעליך לעשות הוא לשתף ספריות ברשת. ע"מ להשיג מקסימום אבטחה (כמבון לפי מייקרוספט) עליך להתקין את מערכת ההפעלה כאשר המחיצות הם NTFS. עד כאן (ממש מעט על מערכת ההפעלה).

כעת עליך לדאוג שהאינטרנט יהיה משותף בעזרת אחת מהשיטות הרבות המקובלות לשיתוף אינטרנט. אם בעזרת ICS, או נתב , כמובן השרת/תחנת העבודה יוכר כמחשב לכל דבר היכול לקבל כניסות מבחוץ (מחוץ לרשת ה-Lan שלך ע"מ לשתף קבצים לחבריך) ועד שיתוף קבצים ופעולות שונות ברשת הפנימית ל-Lan.

אתה תצטרך להתחיל ולבנות את הרשת שלך טיפין טיפין, כמובן שמה שכתבתי יסייע לך במעט , אבל ארוכה הדרך לשרת שלך...

למעלה בסטיקי אני מאמין שתמצא קישורים מעניינים עבורך...

פורסם
  • מחבר

יש לי בכלל ווינדוס xp, אני פשוט רוצה לעשות שרת, שיהיה דומה לתיקייה, ופשוט אני יכניס לשם קבצים שאני רוצה לשתף וזאת מן תיקייה כזאת, משהו פשוט כזה, יש לכם אולי עצות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים