עבור לתוכן

בעיה בהפעלת קובץ עם סיומת .ts - של פורמט בלו-ריי

Featured Replies

פורסם

היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי :( .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.

פורסם

מוזר מאוד שב-VLC זה לא פועל, הוא אמור להפעיל הכל... יש מצב שהסרט מקודד ב-VC-1 שידוע של-VLC יש קצת בעיות אתו אבל זה עדיין אמור לעבוד בגדול.

נסה להתקין את Haali Media Splitter אם לא מותקן כדי שהוא יהיה הספליטר לקבצי TS וגם תפעיל פיענוח של AVC, VC-1 ו-MPEG-2 ב-ffdshow (כל אחד מהם יכול להיות הפורמט בו מקודד הסרט).

האודיו יכול להיות בעייתי יותר. אם זה AC3 או DTS סטנדרטיים אז לא צריכה להיות בעיה ו-AC3Filter או אפילו מפענחי האודיו של ffdshow צריכים להתמודד עם זה ללא בעיה. אם מדובר באחד הפורמטים החדשים יותר (DD+, TrueHD) אז אין כרגע פילטרים חינמיים לפענח אותם ואז חייבים להשתמש בנגנים יעודיים כמו למשל WinDVD וכו', אבל אלה משתמשות במפענחים פנימיים גם לוידאו והם לא כאלה טובים בד"כ...

פורסם

המדריך שהם נתנו מעולה, אם המחשב שלך סביר ולא חלש כמו שכתוב. תמחק את כל הקודקים ותתקין את הקודק של CORE_AVC שהוא מעולה ומכיל בו את HAAVI SPLITER הזה וכל שאר הירקות ( X264 וכו' )

פורסם
  • מחבר

וואי חבר'ה תודה רבה ;D

אני אחזור הבייתה אני אנסה את ההצעות ואחזור לדווח.

באמת, מכל הלב, תודה ;)[br]פורסם בתאריך: 23.08.2007 בשעה 17:53:47

טוב, אחרי שאתמול המחשב שלי החליט לעשות לי צרות ולקרוס ספונטנית, לא התפניתי להתעסק עם זה כל כך, אז היום ניגשתי ועשיתי צעד צעד בדיוק לפי המדריך. מגניב לאללה שזה עכשיו פועל במדיה פלייר, גם הוידאו וגם האודיו, אבל עדיין הוידאו מקרטע בקצב פריימים נמוך למדי. ע"פ התוכנת דיאגנוזה ההיא הוידאו מנוגן ע"י קור AVC ולא דרך NVIDIA. למרות ששיניתי את הMERIT של NVIDIA לגבוה, כמו שמצוין שם במדריך. מה עשיתי לא בסדר? אגב יש לי מחשב חזק, לא אמורה להיות בעיה עם קצת מאמץ... יכול להיות שזו איזושהי הגדרה שגויה בכרטיס מסך?
פורסם

אם אין לך כרטיס של אנוידיה מסדרה 8400/8500/8600 אז אין לך שום סיבה להשתמש ב-PureVideo שלהם. CoreAVC הכי מהיר.

פורסם
  • מחבר

כשהמדיה פלייר עבד עם הcoreavc הוא עבד בלאגים... שוב הסרתי את כל הקודקים, התקנתי מחדש את הנגן, הקודק ועוד איזה פלאגאין של ELECARD (שלושתם), ביחד עם HAALI וזה פאקינג פעל!!! לא יודע למה ואיך, אני מרוצה ורואה את הסרט :P. יש מדי פעם פאקים בהצגת צבעים וריצודים משונים, אבל הם יחסית נדירים, ואני מפחד להרוס את המצב שהצלחתי להגיע אליו. תודה על העזרה אנשים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים