פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אוקיי, זה המשך לנושא שנפתח כאן לפני כמה זמן.קניתי מחשב נייד, שמגיע עם VISTA PREMIUM. לא קיבלתי עם המחשב דיסק התקנה של ווינדווס וגם לא דיסק ושחזור מערכת.הבנתי שזה יהיה חוקי אם אני אוריד את זה מהאינטרנט ואשתמש ברשיון שמודבק לי על המחשב.בכל מקרה, אני לא מוצא את זה בשום מקום באינטרנט.אני שיש הרבה מקומות להוריד VISTA ULTIMATEהשאלה שלי, היא, אם אני מוריד את גרסאת ה ULTIMATE, כשאני בא להתקין אותה, יש לי אולי במקרה אפשרות לבחור להתקין PREMIUM?תודה לעונים, מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום, כי לפי הנושא שהיה פה לפני זה הבנתי שזה חוקי אם אני יעשה דבר כזה.מייקרוסופט לא נתנו לי תשובה בקשר לזה.ואין לי ממי להשיג את הדיסק של הווינדווס, אז האפשרות היחידה שיש לי כרגע זה להוריד את זה.אה ועוד משהו, קיבלתי דיסק עם המחשב שנקרא UPGRADE YOUR VISTA EXPERIENCEלא הבנתי ממש מה זה, רשום של על האפשרויות של ה AERO INTERFACE, המדיה סנטר, ועוד כל מיני שטויות שגם ככה באות עם הווינדווס, מישהו מכיר את זה?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים לא חוקי להוריד בכל מקרה. אם היה חוקי אז היית יכול להוריד באתר של מיקרוסופט.לשאלתך השניה: כל דיסק של ויסטה מכיל בתוכו את כל סוגי הויסטה. כשאתה מתקין הוא שואל אותך איזה גירסה אתה מעוניין להתקין (וכמובן שצריך להיות לך מספר סיריאל שמתאים לגירסה שבחרת).למה החברה של המחשב נייד לא מוכנה לספק לך דיסק?
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים המחשב של איזה חברה?בעיקרון אם הוא נמכר אם אתה אמור לקבלגם שיחזור וגם ושידרוג
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים זה אני הייתי מהדיון הקודםגם אני הורדתי ושהתקנתי זה לא נתן לי אפשרות לבחור אבל בכל זאת זה התקין לי את הגרסה שמתאימה לישבאתי לעשות אקטיבציה לווינדוס לא היה אפשר והייתי צריך להתקשר אליהם הם אמרו לי שאקטיבציה באינטרנט חד פעמיתוהפנו אותי למישהו כדי לעשות אקטיבציה דרך הטלפון וזה עובדאם אתה עדיין לא יודע מאיפה להוריד תשלח לי הודעה בפרטייום טוב יואב
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר המחשב של איזה חברה?בעיקרון אם הוא נמכר אם אתה אמור לקבלגם שיחזור וגם ושידרוגמחשב HP 6408NRגרסאות OEM לא חייבות להיות מסופקות עם דיסק שדרוג או שחזור (ע"פ האתר של מייקרוסופט)
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים לא חוקי להוריד בכל מקרה. אם היה חוקי אז היית יכול להוריד באתר של מיקרוסופט.למה אתה חושב בצורה כל כך לינארית?בעיקרון הלא חוקי זה לא ההורדה של הדיסקזה השימוש בסיריאל שמגיע עם ההורדה...שאתה קונה ווינדוס ב2000 שקל אתה משלם 2000 שקל על הסידיקי לא על הדיסק...
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים למה אתה חושב בצורה כל כך לינארית?בעיקרון הלא חוקי זה לא ההורדה של הדיסקזה השימוש בסיריאל שמגיע עם ההורדה...שאתה קונה ווינדוס ב2000 שקל אתה משלם 2000 שקל על הסידיקי לא על הדיסק...צודק! אגב זאת עוד סיבה לשנוא את מיקרוסופט!לדעתי אם תתקשר לחברה שמכרה לך את הדיסק הם יתנו לך אחד חדש רק כדי לשמור על השם...
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר HP בארץ לא מספקים תמיכה לנייד שיש לי, רק לדגמי DV או משהו כזה, ביררתי אצלהם לפני שקניתי בחו"ל.טוב, יאללה, נתחיל להוריד דברים.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים תשלח למיקרוסופט ישראל את המדבקה הצבעונית שמודבקת למחשב ותקבל דיסק מקורי חינם.כמובן שכדאי לשלוח את המדבקה בדואר רשום שיש עליו מעקב ולא סתם במעטפה שיכולה להאבד.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים חחחח סבבה אתה יכול לנסות אבל אם בסוף אתה שולח להם את האבקה של המדבקה ואומר להם להרכיב... אל תגיד שלא אמרתי לך תבין אחי המדבקה הזאת היא כמו כל דבר של מייקרוסופט ....היא מתפוררת אגב שמעתי שIBM מוכרים עם המחשבים שלהם אובונטו ואז אתה לא צריך להוסיף על זה כסף ואז כשהמחשב מגיע לארץ אתה פשוט מתקין את זה ש"יש" לך כבר בבית... שקנית מחנות שנקראת EMULE
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים חחחח סבבה אתה יכול לנסות אבל אם בסוף אתה שולח להם את האבקה של המדבקה ואומר להם להרכיב... אל תגיד שלא אמרתי לך תבין אחי המדבקה הזאת היא כמו כל דבר של מייקרוסופט ....היא מתפוררת אחי אל תגזים, ביל גייסט מנהל את מיקרוסופט לא מייקל גקסון...
פורסם 2007 באוגוסט 2418 שנים אחי אל תגזים, ביל גייסט מנהל את מיקרוסופט לא מייקל גקסון...רק לידע כללי ביל כבר מזמן לא מנהל את MS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.