פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאליתאם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר אני מצליח לשמוע מוזיקה עם המדיה פלייר אבל ברגע שאני מפעיל סרט עם BSPLAYER כל ההגדרות ב-AC3 FILTER מוכנות אבל אין כלום
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים ב-BSPLAYER לך לאפשרויות>הגדרות>סאונד>אקולייזר ותבטל שם את האפשרות "אפשר אקולייזר"
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר יש סאונד הבעיה היא שלא מופיע לי הסמל של דולבי ברסיבר כלומר הוא לא מקודד דולבי דיגיטאל
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר בבקשה מישהו יכול לעזור לי בעלי ה-E-MU 1212M אני רוצה לשמוע סרטים כמו שצריך
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר כן. אבל גם קובץ שמקודד ב-MP3 אמור לעבור דרך ה-AC3 FILTER שמקודד אותו ל-DOLBY DIGITAL
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים ממתי MP3 מקודד ב-DD...? אצלי סרטים מפעילים את הדולבי, מעולם לא נתקלתי בMP3 שיפעיל אותו.
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים בגרסא החדשה של AC3 FILTER אפשר לקודד AC3 בזמן אמת. כך שאפשר לשמוע MP3 בצורה דגיטלית (אבל רק 2 ערוצים כמובן)
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים אני לא זוכר איזו גירסה הייתה לי, אבל אני זוכר שהצלחתי להעביר MP3 אבל בצורת PCM...בכל מקרה, תראה מה אתה צריך לעשות: במקודד של ה-AC3 תיכנס לכרטיסייה השלישית או הרביעית לא זוכר איזה, ויש לך שם: Use AC3 FILTER for: שם תבחר בהכול V, ויש שם אפשרות שאם הוא ימצא קודק אחר חוץ מה-AC3, הוא יעדיף אותו (צריך לסמן איפשהו "העדף AC3 FILTER על פני מקודדים אחרים" או משהו כזה).
פורסם 2007 באוגוסט 2318 שנים מחבר אני לא זוכר איזו גירסה הייתה לי, אבל אני זוכר שהצלחתי להעביר MP3 אבל בצורת PCM...בכל מקרה, תראה מה אתה צריך לעשות: במקודד של ה-AC3 תיכנס לכרטיסייה השלישית או הרביעית לא זוכר איזה, ויש לך שם: Use AC3 FILTER for: שם תבחר בהכול V, ויש שם אפשרות שאם הוא ימצא קודק אחר חוץ מה-AC3, הוא יעדיף אותו (צריך לסמן איפשהו "העדף AC3 FILTER על פני מקודדים אחרים" או משהו כזה).ההגדרות האלה בוצעו כבר נראה כאילו הכרטיס קול לא מאפשר להשתמש ב-AC3 FILTER ההגדרות שצריכות להתבצע הם בכרטיס קול אני חושב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.