עבור לתוכן

בעייה לא מצליח להעביר S/PDIF

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית

אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף

פורסם

אילו קבצים אתה מנגן? אתה שומע משהו מהיציאה הדיגיטאלית?

פורסם
  • מחבר

אני מצליח לשמוע מוזיקה עם המדיה פלייר אבל ברגע שאני מפעיל סרט עם BSPLAYER כל ההגדרות ב-AC3 FILTER מוכנות אבל אין כלום

פורסם

ב-BSPLAYER לך לאפשרויות>הגדרות>סאונד>אקולייזר ותבטל שם את האפשרות "אפשר אקולייזר"

פורסם
  • מחבר

יש סאונד הבעיה היא שלא מופיע לי הסמל של דולבי ברסיבר כלומר הוא לא מקודד דולבי דיגיטאל

פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לעזור לי בעלי ה-E-MU 1212M אני רוצה לשמוע סרטים כמו שצריך

פורסם

הקובץ שאתה מנגן מקודד ב-5.1?

פורסם
  • מחבר

כן.

אבל גם קובץ שמקודד ב-MP3 אמור לעבור דרך ה-AC3 FILTER שמקודד אותו ל-DOLBY DIGITAL

פורסם

יש לך את הגרסא הכי חדשה? 1.46?

פורסם

ממתי MP3 מקודד ב-DD...? אצלי סרטים מפעילים את הדולבי, מעולם לא נתקלתי בMP3 שיפעיל אותו.

פורסם

בגרסא החדשה של AC3 FILTER אפשר לקודד AC3 בזמן אמת.

כך שאפשר לשמוע MP3 בצורה דגיטלית (אבל רק 2 ערוצים כמובן)

פורסם

אני לא זוכר איזו גירסה הייתה לי, אבל אני זוכר שהצלחתי להעביר MP3 אבל בצורת PCM...

בכל מקרה, תראה מה אתה צריך לעשות: במקודד של ה-AC3 תיכנס לכרטיסייה השלישית או הרביעית לא זוכר איזה, ויש לך שם: Use AC3 FILTER for: שם תבחר בהכול V, ויש שם אפשרות שאם הוא ימצא קודק אחר חוץ מה-AC3, הוא יעדיף אותו (צריך לסמן איפשהו "העדף AC3 FILTER על פני מקודדים אחרים" או משהו כזה).

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר איזו גירסה הייתה לי, אבל אני זוכר שהצלחתי להעביר MP3 אבל בצורת PCM...

בכל מקרה, תראה מה אתה צריך לעשות: במקודד של ה-AC3 תיכנס לכרטיסייה השלישית או הרביעית לא זוכר איזה, ויש לך שם: Use AC3 FILTER for: שם תבחר בהכול V, ויש שם אפשרות שאם הוא ימצא קודק אחר חוץ מה-AC3, הוא יעדיף אותו (צריך לסמן איפשהו "העדף AC3 FILTER על פני מקודדים אחרים" או משהו כזה).

ההגדרות האלה בוצעו כבר נראה כאילו הכרטיס קול לא מאפשר להשתמש ב-AC3 FILTER

ההגדרות שצריכות להתבצע הם בכרטיס קול אני חושב

פורסם

EMU 1212 לא תומך בAC3 דרך כבל קואקס או אופטי. רק סטריאו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים