עבור לתוכן

יש לי E6600 ואפשרות לקנות בזול ממשרד החנוך ויסטה 32. האם כדאי או שזה חוסר

Featured Replies

פורסם

ניצול המחשב וחבל?

פורסם

לדעתי ויסטה מיותרת לגמרי ..

תקבל ביצועים נמוכים מXP זה בטוח..

פורסם

לדעתי ויסטה מיותרת לגמרי ..

תקבל ביצועים נמוכים מXP זה בטוח..

שטות גמורה. אני עובד עם ויסטה, ויש לי גם XP על המחשב, לא רציתי להסיר את הXP כי חשבתי שויסטה בטח לא רצה טוב. ויסטה רצה פי 100 יותר טוב מXP, מהירה הרבה יותר, לא ירד לי FPS אחד אפילו במשחקים, כל הסייר חלונות עובד מהר יותר, זמני תגובה נמוכים בהרבה מהXP. בקיצור, הויסטה לוקחת ובגדול.

במיוחד עם המחשב של פותח הת'ראד שפשוט זועק ויסטה, היא תרוץ לך מצוין ואתה תהנה ממנה.

פורסם

תוכל להרחיב על המבצע ממשרד החינוך?

פורסם
  • מחבר

אוכל להרחיב בפשטות - כנס לגוגל תקליד "חותם" אחר כך יותר מזל משכל וכל הנתונים שם. זה למורים וכו'...

אבל עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי - האם למחשב כמו שלי כדאי לקנות ויסטה 32 או שזה בזבוז כי זה לא מנצל את המחשב כי המעבד מסוגל ל64. אשמח לדעת. תודה רבה.

פורסם

אין שום סיבה לקחת 64BIT אלא אם כן יש לך 4GB RAM, כי ה 32BIT מנצל עד 3.70GB אם אני לא טועה.

עריכה: נכנסתי לאתר...

אתה רוצה להגיד לי שאין קאטץ'?

אני מקבל בדיוק את אותה הויסטה שנמכרת ב 1000 +- ש"ח?

פורסם

א. לטווח ארוך עדיף 64.

ב. למשרד החינוך יש הסדר מיוחד עם Microsoft

פורסם

עדיין לא ענית לי על השאלה,

ב 140 ש"ח האלו אני מקבל בדיוק את אותה הויסטה שאני מקבל אם אני רוכש אותה בכ 1000 ש"ח בחנות רגילה?

פורסם

אתה מקבל גרסת שדרוג, ואתה "חייב" ווינדוס חוקי כדי לשדרג לויסטה.

אבל, אפשר גם להתקין את הגרסת שדרוג בלי וינדוס קודם, אבל זה נראה לי ווארז אז אני לא ארחיב, אבל קח טיפ: חפש בנענע מחשבים...

פורסם

ויסטה אכן יותר כבדה מאקספי ובהרבה,הנה השוואות ביצועים

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2096940,00.asp

http://www.tomshardware.com/2007/01/29/xp-vs-vista/

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTMzNCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

א. לטווח ארוך עדיף 64.

זה מה שאמרו על מעבדי 64 ביט לפני איזה 4-5 שנים :kopfpatsch:

ומה קורה היום? למרות שיש ממזמן אקספי 64ביט והיום גם ויסטה 64 ביט לא הרבה אנשים משתמשים בהם ולמה?

כי יש הרבה יצרני חומרה שלא מספקים דרייבר לאקספי/ויסטה 64 ביט וגם בהשוואה ל32 יש ממש הרבה פחות תוכנות שתואמות 64ביט

פורסם

זה לא קשור. אני על ויסטה 64 ביט ולא נתקלתי בבעיית תאימות אחת. גם תוכנות שעובדות ב32 ביט בלבד פועלות מצוין, עם מעבד כמו E6600 זו תהיה טעות מרה לא לקנות כבר 64 ביט.

פורסם

עדיין לא ענית לי על השאלה,

ב 140 ש"ח האלו אני מקבל בדיוק את אותה הויסטה שאני מקבל אם אני רוכש אותה בכ 1000 ש"ח בחנות רגילה?

המחיר הוא לא 140 אלא 94 ש"ח לויסטה + 45 ש"ח למשלוח.

אם תקנה גם אופיס 2007 ב-94 ש"ח ותוכנות נוספות (למשל VISIO ב-25 ש"ח) עדיין תשלם משלוח רק פעם אחת.

הרישיון של ויסטה במסגרת קניה של המורים הוא רישיון סטודנט חוקי לחלוטין. החיסרון הוא שזו באמת גרסת שדרוג, אבל ניתן להתקינה עם CD של XP גם אם XP אינה מותקנת בפועל על ה-HD. שאר התוכנות (חוץ מ-XP) הן גרסאות סטודנט מלאות ולא שדרוג.

חותם אינה החברה היחידה שמוכרת רשיונות למורים. גם דרך אתר הסתדרות המורים ניתן לקנות, באותם מחירים אותן תוכנות.

דרך אגב, ההסדרים הללו אינם רק למורים. במסגרת העבודה רכשתי לפני חצי שנה אופיס 2007 ב-142.5 ש"ח. זה רשיון קואופורט, כלומר רישיון במסגרת הרשיון הכללי של הארגון. הסתדרות המורים גדולה יותר ולכן המחיר שלה נמוך יותר, גם כי הרשיון מוגדר כרשיון סטודנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים