עבור לתוכן

Iaudio D2 + (כבר נקנו) AKG 271 Studio האם אתם ממליצים על השילוב?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני שוקל לקנות נגן נייד ,הבחירה כנראה תהיה ה-D2, בין היתר בגלל יכולת ניגון FLAC, מבוסס FLASH,

ולא לא כלכך משנה לי לראות ווידיו עליו (אולי פעם ב...).

ביום ראשון הייתי אצל אבי יפה. תומר המליץ לי לנסות את ה-K271 והאמת שמאוד אהבתי את הסאונד שלהם,

אבל לא יכולתי לנסות אותם עם הנגן (שעדיין לא נקנה).

רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם האוזניות הנ"ל ללא הגברה עם ה-D2 (קרי, חיבור ישירות לנגן נייד)?

עידכון:

אתמול קניתי את ה-K271 מאבי יפה(במחיר לא רע בהשוואה לחנויות אחרות), הסאונד שלהם לפי דעתי (ובין כל האוזניות הסגורות שניסיתי) מצויין! מאוזנות מאוד, מפורטות, באס עדין שלא מכה חזק. פירוט מהמם בתדרים גבוהים (טרבל), וגם במידים. לשמוע הקלטה איכותית לגיטרה אקוסטית הוא משהו מהמם.

לכל מי שהמליץ על ה-RP21, ניסיתי אותן אך הסאונד לא מצא חן בעיניי, לא אהבתי.

בעניין המגבר, האוזניות יחסית קלות להזזה (55אוהם), אני מודע לזה שכדי להוציא את המקסימום אני צריך הגברה טובה, וכבר נסיתי אותן עם מגברי אוזניות טובים (ולכן שוקל קניית מגבר יעודי לשימוש בבית, או מגבר נייד - ANATOLI אני כבר אדבר איתך בפרטי על זה).

בקשר לנגן אני עדיין מתלבט אבל כנראה אני אקח את אחד הדגמים של COWON/IAUDIO.... יש הצעות אחרות?

תודה לכל המגיבים והמשך יום נעים.

http://www.ugotadeal.com/images/ADVENT/K271-BOX.jpg

http://www.tomleemusic.ca/images/inventory/87055_f.jpg

פורסם

לגבי נגנים- באיזה תקציב מדובר?

לי בהד פיי הציעו את המיזו M3 או 6 (גם מנגן FLAC), הקריאייטיב זן ויז'ן:M, הקריאייטיב זן V פלוס, וקוון i7...

לגבי אוזניות- ההשוואה שהקרפד הביא היא בין האוזניות הכי מומלצות בתקציב הזה.... אבל בצורה גסה- סגורות וניידות, בארץ תוכל למצוא את הAKG K81 DJ (או ה518 שזה אותו הדגם בצבע שונה ושקסי יותר :)) והאיקוויז'ן ER-21 (לא סגור לגבי שם הדגם, אבל זה משהו עם 21...)

מתמונות של האיקוויז'ן, הK81 ניידות יותר, אבל האיקוויז'ן נשמעות טוב יותר...

פורסם

אף אחד מהנגנים שהזכרת חוץ מהM3 והcowon iaudio 7 מנגנים flac...

פורסם

אני יודע, אבל הם אמורים להיות אחלה נגנים... (בא נגיד שבסיבת רעש, עם אוזניות בתקציב הזה, הסיכוי שתבחין בהבדל בין FLAC לMP3 של 320 ביט הוא אפסי...)

פורסם

דבר חשוב אחד שאתם צריכים לזכור כשאתם מציעים לבן אדם עוד נגנים

D2 הוא הנגן עם המגבר הפנימי הכי חזק נכון להיות

מבדיקה שלי הוא סוחב HD605 כמו גדול (מגמגם קצת אבל עדיין) ואת הHD595 הוא סוחב חלק

אי אפשר להגיד את זה על כל נגן

פורסם

הנגנים שאני הצעתי אמורים לסחוב את כל האוזניות הניידות המומלצות... אני כשביקשתי עזרה בהד פיי ציינתי שאני צריך משהו שיגביר בצורה טובה את הK81, והאיקוויז'ן אמורים להיות פשוטים יותר להנעה- ככה שעם זה לא אמורה להיות בעייה...

פורסם

אף אחת מהאוזניות שהמליצו לו כבדה במיוחד.

אם הוא לא מתכוון לראות וידאו והוא לא צריך יכולת הרחבה אין לו סיבה להעדיף את הD2, ה7 נשמע יותר טוב.

פורסם

ה7 נשמע יותר טוב.

על סמך מה אתה קובע? אני אשמח להשוואה...

פורסם

על סמך ביקורות של אנשים בהד-פי (שלצורך העניין אני סומך עליהם יותר מעל השוואות של הרבה אתרים אחרים).

פורסם

נו כן, התכוונתי שתביא לינק אבל זה בסדר אל תטרח, אני אחפש בעצמי... ::)

פורסם

מצטער שהזנחתי את הדיון הזה, לא מתאים לי להזניח דיון כזה מעניין. בכל מקרה, ה-K271 היא אוזנייה שאותי אישית מאוד מעניינת. זה עצוב מאוד, אבל עוד לא באמת שמעתי אותה. אחרי שאני מכיר את הסאונד של ה-AKG מהדורות הקודמים ואני אוהב אותו מאוד, וממה שהבנתי ה-271 אמורות להיות בעלות אופי דומה הן נשמעות כמו אוזניות מצוינות. מיד קסום, באס נחמד, וטרבל יפה. כאשר גולת הכותרת אמורה להיות המיד שלהן.

בכל מקרה, נגן נייד אני אף פעם לא אוהב בתוך מגבר לאוזניות נורמאליות, אבל לפעמים אין ברירה. במצב כזה אתה צריך לחפש אוזניות מאוד קלות להנעה. אוזניות כמו ה-Equation RP-21 שהיו לי ולדעתי יש להן סאונד מצוין, במיוחד ביחס למחיר. אפשרות אחרת לנגנים עם הגברה סבירה ומעלה (עדיף ומעלה :)) היא ה-K81DJ, שגם אפשר לשחק איתן בקלות מבחינת איזון צליל (ראה בחתימה שלי). גם ב-RP21 יש מקום למשחקים, צמר גפן בפנים בשביל יותר בהיר, ספוג דק בחוץ בשביל יותר כהה. אבל בסופו של יום, כל דבר מעל זה, להריץ בלי מגבר זה מאוד לא טוב. אז יבואו ויגידו לי דברים כמו "הנגן שלי מזיז את האוזניות שלי בלי בעיה והן 250אוהם זה ה-DT880" או ה-650, או ה-595 או כל דבר אחר, באמת לא רלוונטי. אז זהו, הוא לא מזיז אותן כמו שצריך. זה שיש ווליום זה נחמד. אבל ברגע שהבאס נקטע בחלק העליון של הגל, וברגע שיש לך סמטוחה גדולה ומחסור עצום ברזולוציה בגלל שהנגן נחנק בניסיון לספק את הזרם הנדרש, וברגע שאתה מקבל איזון צליל לא נכון בגלל שבעומס הזה המגבר לא מצליח להישאר עם אותה התגובה, זה לא לעניין בכלל, סלחו לי. נגן שיש לו ממיר איכותי, שמנגן קבצים טובים, ושמחובר לאוזניות נורמאליות שדורשות קצת יותר מהמינימום בנושא ההגברה, מן הראוי שיעבוד עם מגבר טוב. אם לא, כל ההשקעה בקבצים ובנגן לא רלוונטיים. מה אתה צריך להשקיע בנגן איכותי אם אתה מביא לו עומס גדול מדיי שמעלה את העיוותים בצורה כזו שגם נגן שעולה חצי יכול להישמע אותו הדבר?! אז או שתיקח אוזניות קלות לדחיפה, או שתיקח מגבר נייד, או שתלך על מה שהצעת - אבל תדע שיש לך עוד מקום רב לשיפור לפני שתגיע לפוטנציאל של הציוד שאצלך בידיים (מה שכמובן נכון יהיה לעשות אם יש לך את הממון והנכונות להשקיע). מקסימום, כשאתה בחוץ תשמע ככה, כשתהייה בבית תשמע כמו שצריך.

Anatoli.

פורסם

מסקנה:

DAP+IEM=GOOD TIME

IMO :)

ואם כבר לחבר למגבר, אז כדאי שיהיה בנגן גם LINE-OUT.

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות

סליחה שלא הגבתי בעצמי, אבל לא היה לי אינטרנט זמין בסביבה.

עידכון:

אתמול קניתי את ה-K271 מאבי יפה(במחיר לא רע בהשוואה לחנויות אחרות), הסאונד שלהם לפי דעתי (ובין כל האוזניות הסגורות שניסיתי) מצויין! מאוזנות מאוד, מפורטות, באס עדין שלא מכה חזק. פירוט מהמם בתדרים גבוהים (טרבל), וגם במידים. לשמוע הקלטה איכותית לגיטרה אקוסטית הוא משהו מהמם.

לכל מי שהמליץ על ה-RP21, ניסיתי אותן אך הסאונד לא מצא חן בעיניי, לא אהבתי.

בעניין המגבר, האוזניות יחסית קלות להזזה (55אוהם), אני מודע לזה שכדי להוציא את המקסימום אני צריך הגברה טובה, וכבר נסיתי אותן עם מגברי אוזניות טובים (ולכן שוקל קניית מגבר יעודי לשימוש בבית, או מגבר נייד - ANATOLI אני כבר אדבר איתך בפרטי על זה).

בקשר לנגן אני עדיין מתלבט אבל כנראה אני אקח את אחד הדגמים של COWON/IAUDIO.

פורסם

תתחדש! אוזניות שאותי אישית מסקרן לשמוע כי בעולם משווים אותם ל A900.

תגיע למפגש ;)

ובקשר למגבר שתף את כולנו, זה יכול להעשיר את הידע לכולם ובשביל זה יש פורום (אנטולי יענה לך גם פה אל תדאג).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים