פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים התקנתי את הגרסה האחרונה של NTUNE ופשוט לא מוצג לי בתוכנה כלום (כלומר קישורים לאופציות בצד השמאלי לא מובילים לכלום בצד הימני)אני חושב ששני האפשרויות היחידות הן אשף מיטוב התצוגה ובדיקת טמפ'מישהו גם כן נתקל בבעיה??
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מה שלי קרה זה שהורדתי את התוכנה..היא הופיעה לי כתוספת ללוח הבקרה של נוידיה..אבל היא רשמה לי שאני צריך להסכים לתקנון.. אבל לא היה שום תקנון להסכים אליו..בעיה..
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים מחבר זה בדיוק מה שקורה אצלייש עוד מישהו עם משבו דומה או מישהו שפתר את הבעיה???
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים כן... תשנו את בreginal settings בעמוד הראשון לאנגלית...זה יפעיל לכם את הNTUNE באנגלית ולא תהיה בעייה...NVIDIA באמת פקששו פה
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים כן... תשנו את בreginal settings בעמוד הראשון לאנגלית...זה יפעיל לכם את הNTUNE באנגלית ולא תהיה בעייה...NVIDIA באמת פקששו פהאיפה בדיוק יש את האפשרות הזאת? איזה עמוד ראשון ?
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים אני פשוט עברתי לויסטה עכשיו...זה לפי דעתי היה מעבר בהגדרות מעברית לאנגלית איפה שמשנה לך את הפורמט - זאת אומרת ברגע שאתה משנה לאנגלית אז הוא מראה לך דולר במקום שקל.
פורסם 2007 באוגוסט 2218 שנים לך ללוח הבקרה > הגדרות זמן ואזור(זה אמור להיות משהו כזה - זה תרגום חופשי שלי ;D ) ובלשונית הראשונה שנפתחת אתה תראה משהו על עברית, שם תוכל לשנות לאנגלית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.