פורסם 2003 במרץ 122 שנים יש לי כרטיס קול HERCULES GTXP 5.1 ויש לי גם טלוויזיה מונו אני רוצה לראות סרט ולשמוע ברמקולים של הטלוייזיה איך אני עושה את זה???באיזה יציאה אני מוציא תכבל ואם איזה כבל?תודה מראש
פורסם 2003 במרץ 122 שנים אתה רוצה לראות סרט במחשב ולשמוע אותו בטלוויזיה ?אם כן אתה מחבר בין היציאה שבראק לכניסת אודיו בטלוויזיה - תלוי בכניסה שיש לך,לפי זה תבחר את הכבל.
פורסם 2003 במרץ 122 שנים מחבר לאאני רוצה לראות גם תסרט בטלוויזיה הסתדרתי עם התמונה איזה יציאה בראק????עש רק תיציאות של הרמקולים אין יציאה רגילה כזאת אם יש אז איזה?
פורסם 2003 במרץ 122 שנים איזה חיבורים יש לך בטלויזיה?יש scartאו rca in?עדיף שתצלם בדיוק מה יש לך אם אתה לא יודע מה זה
פורסם 2003 במרץ 322 שנים אתה צריך כבל שמתחבר לline-out בכרטיס קול ומתפצל לאדום ושחור (שמאל וימין, בRCA בדר"כ אדום ולבן).כבל דיי פשוט, קיים בכל חנות.
פורסם 2003 במרץ 322 שנים מחבר זהו שזאת הבעיה לא מצאתי LINE OUT אם מישהו יכול לשים פה קישור לתמונה או להסביר לי איפה זה זה יהיה מצוין תודה
פורסם 2003 במרץ 322 שנים ה- line out הוא החיבור שאליו חיברת את הרמקולים (איפה שכתוב analog audio out) בראק מאחורה
פורסם 2003 במרץ 422 שנים Audio Out... בגלל שיש לך GTXP אתה לא צריך כבל שמפצל, אלא כבל RCA רגיל, כמו זה:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.