עבור לתוכן

מחפש אוזניות כפתור (?) - עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם ככה קוראים להן- אוזניות שנכנסות לאוזן.

עד עכשיו הייתי אוזניות של sennheiser שקיבלתי עם הiRiver H200 הוותיק שלי. האיכות שלהן הייתה לא רעה בכלל, אבל לא מספיק טובה. מה גם שלא היה איטום בכלל- רעשים מבחוץ הסתננו פנימה בלי שום בעיה.

אז אני מחפש משהו יותר טוב, שכן רוב הזמן אני עם האוזניות האלה בתוך האוזן. משהו איכותי, שיחזיק מעמד, ושיאטום כמה שיותר (עד כמה שזה אפשרי באוזניות כפתור).

אם גם יש המלצות מאיפה לקנות כל דגם, זה יהיה מעולה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שיש פעילות בפורום אבל לא עונים- אשמח אם תגידו לי אם שכחתי לציין משהו שחשוב לציין, אם משהו לא ברור מההודעה שלי, או אם יש כל דבר שמפריע לענות :)

פורסם

מילה אחת: חיפוש.

זה אחד הנוש אים הכי נטחנים. היו עשרות שאלות כאלה... אבל בכל זאת: יש 2 סוגים, כפתור וIN-EAR בסגנון הCX300. מה אתה מעדיף?

פורסם
  • מחבר

צודק לגמרי.

משום מה יש לי נסיון רע עם חיפושים בפורומים, אבל אני מודה שעד היום לא יצא לי להשתמש בחיפוש בHWzone :)

לפי ההודעות שקראתי- המומלצות הן הCX300. יש משהו מעודכן יותר? או שבטווח המחירים הנ"ל הן באמת המומלצות?

ולגבי ההבדל בין "כפתור" ל"in ear"- על זה לא מצאתי תשובה בחיפוש. על פניו נראה כאילו הCX300 הן הסוג שאני מחפש. אם כך- מה הן בעצם אוזניות כפתור?

פורסם

כפתור הן EARBUDS, כמו של האייפוד. "תולים" אותן בפתח האוזן לעומת IN-EAR שהן יותר נכנסות פנימה (בדרגות שונות) כמו אטמי אזניים ולכן מספקות אטימה גבוהה וסאונד יותר טוב.

CX300 הן הבחירה הפופולרית, יחד עם EP-630 של קריאטיב. לאדם ממוצע (לא אודיופיל) הן נשמעות טוב+

אם אתה מעוניין בדגם יותר "אקזוטי" ואין לך בעייה להזמין מחו"ל יש את הCrossRoads MylarOne X3. הנה סקירה עליהן מHEAD-FI שזה קהילת אודיופילים של אוזניות אם אתה לא מכיר: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=242450

אתה יכול להזמין מפה: http://www.jaben.net/shopping.html הן דווקא ממש לא יקרות, והמשלוח חינם... :o

פורסם
  • מחבר

המון תודה!

הלכתי באמת על הCX300.

פורסם

תיזהר שלא תקנה זיוף. יש דיון על איך לזהות ב"ריכוז לינקים חשובים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים