עבור לתוכן

עזרה בבחירת מערכת ק"ב ומיקומה + תמונות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 ,

ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו -

Klipsch B-3.

Klipsch RB-61

RB61MR.jpg

מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx

מחיר : 3-4 אלף ש"ח.

Klipsch B-3

21q2HMzyWcL._AA160_.jpg

www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx

מחיר - 2-3 אלף ש"ח.

ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו') הצלילים היו נקיים ומהנים.

אם מישהו התנסה ברמקולים ויעזור לי לבחור , אהבתי יותר את ה RB61 אך עדיין זהו אלף ש"ח.

התקציב שלי הוא בין 2-3 אלף ש"ח לרמקולים קדמיים , ועוד 1.5 - 2 אלף ש"ח לקניית רמקולים אחוריים הכי פשוטים שיש וסנטר סביר. באפשרותי להשיג מוצרים של

Pioneer , Klipsch , Tannoy במחירים טובים יותר כך שאם יהיה אפשר לתת המלצות למוצרים הנ"ל לסנטר ורמקוליים אחוריים ( לא אשלול מוצרים אחרים במחירים טובים )...

אני זקוק להמלצה לרמקול CENTER יעיל ורמקולים אחוריים, רמקולים קדמיים שהם בערך המהות כבר בערך בחרתי, כך שארצה המלצה קטנה לסנטר ורמקולים. כרגע לא אהיה עם סאב עקב חוסר תקציבי.

בקשה שנייה היא עזרה במיקום הרמקולים , מגבר , DVD בחדר. תמונות החדר :

CIMG3814.JPG

CIMG3815.JPG

CIMG3816.JPG

CIMG3817.JPG

CIMG3818.JPG

CIMG3819.JPG

CIMG3820.JPG

CIMG3821.JPG

CIMG3822.JPG

אני לא יודע איפה אמקם את הסנטר, אולי במקום ה DVD וכל השאר, אך עדיין זהו לא יראה אסתטי ולא ישאר מקום, אשמח להמלצות.

אני מתכנן למקם את הרמקולים כך:

קדמיים

speaker.JPG

תנסו לדמיין את זה ב-3D , קצת קשה לעבוד עם הצייר, לשים מתלה שיחזיק את הרמקולים או למקם אותם למטה על השידה שנמצאת כך שהרמקול יהיה כמה סנטימרים מן הקיר,

רמקולים אחוריים אותו דבר רק בצד שני :

backspeaker.JPG

את המגבר והDVD ארצה למקם למטה , אקנה איזה שהוא STAND שיחזיק, כמו שניתן לראות המגבר ממוקם על השולחן ועליו הרמקול (שגיאה אך אני בקושי משתמש ברמקולים ומחכה לשדרוג כך שאוכל לסדר הכל - ה DVD ממוקם ליד ומעליו ראוטר,מגבר). :

amp.JPG

amp2.JPG

לסכם את הבקשות - עזרה בבחירת ספיקרים מדפיים , המלצה לסנטר + רמקולים אחוריים, עזרה למיקום הסנטר , הרמקולים , DVD וכו'. .

פורסם

עצה שלי, תשים את הרמקולים בגובה האוזניים שלך כאשר אתה יושב.

פורסם
  • מחבר

לא אפשרי , נמוך מידי

פורסם

לתלות רמקולים זה לא כל כך מומלץ, במיוחד לא את הקדמיים.

אני אישית לא אוהב את קליפש. איך שאומרים אצלנו, כל קליפש, מקדחה. עושה חור בראש מהר מאוד. אם כבר אתה מוציא סכום כזה, קפוץ לאוגמה אודיו בחולון. יש להם לא מעט דברים נחמדים לשמוע. יש להם שם את הסנטר 5 שהוא סנטר נחמד מאוד (דבר איתו רק אם אתה צריך Shielded לא תמיד יש במלאי כאלה) לחדר שלך הוא יוציא צליל מלא מאוד לדעתי. אחוריים זה עניין של טעם כמובן, אני הלכתי על המיני-101, אבל אם אין לך הרבה דרישות בנוגע לבאס מהאחוריים גם דגם קטן יותר יכול להיות נחמד. מה שכן הייתי ממליץ לך מאוד מאוד לבדוק אצלו זה את ה-L7. זה רמקול מדפי מאוד טוב ברמת מחיר של איזור ה-2000 שקלים לזוג. הוא נשמע מצוין ומוציא גם באס מעולה ביחס למדפי. אין להם צליל אגרסיבי, אבל הוא מפורט ודינאמי מאוד. לפחות לשמוע אני ממליץ בחום.

טאנוי עושים רמקולים טובים, אבל אני לא יודע אם הם יתאימו לך ממש, הם עם אופי הפוך לגמרי מהקליפש, ולמטאל אני לא בטוח שתאהב אותם.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים