עבור לתוכן

מה עדיף? 2 סטיקים של 2 ג'יגה או ארבעה של 1 ג'יגה לק&

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי שווה לנסות לפנות ליצרן בשאלה

פורסם
  • מחבר

קח זוג סטיקים של 2GB וקח ארבעה סטיקים של 1GB תכתוב בצד כמה עולה כל אחד ותגיד לי אם זה מצדיק את המילי שניה הפרש ביצועים.

אני לא מבין זה כאילו שכלל לא נכנסת ללינקים שהבאתי בהתחלה.

ההבדל בין 2X2 לבין 1X4 הוא של 40 שקל ! :o

בגלל זה כל הבעייה אחינו, זה בדיוק אותו המחיר . . . אז התיאוריה של מי צודקת פה, שלי או של החברה האחרים ? ???

השאלה המרכזית היא האם מישהו ניסה לשים ארבעה סטיקים על סדרת P5K כבר ?

פורסם

מה שבטוח הוא שגם אם קיימים הפרשי ביצועים לטובת או לרעת עבודה עם 4 סטיקים זה לא משהו שאתה תרגיש בעין.

לכן אם המחיר הוא שווה או בהפרש של כמה עשרות שקלים כמו שהצגת אין שום סיבה לא לקחת 2GBX2 למען שדרוג בעתיד.

פורסם

הפרש של 40 שקל? קח 2X2GB מכמה סיבות:

1. ישארו לך סלוטים פנויים לשדרוג.

2. כפי שהסבירו פה למידע יקח יותר זמן להתחלק ל4 לעבור בזכרון ואז לחזור למעבד מאשר להתחלק ל2.

פורסם

הציון שלי ב 3DMARK06 עלה בכמעט 450 נקודות מאז שהוספתי עוד 2 סטיקים של 1 ג'יגה כל אחד...

ברור שהוא עלה, העלית את קיבולת הRAM שלך ל4GB [או כמה שלא היה לך קודם + 2GB].

אבל אם במקום זה היית פשוט זורק כל מה שהיה לך במחשב וקונה 2 סטיקים * 2GB , כנראה שהיית מקבל עוד כמה עשרות נקודות [במקרה הטוה], באיזור ה30 נק' יותר אני משער...... אמנם זו לא הצדקה לבזבז עוד 200 ש"ח אם זה ההפרש, אבל בשביל 20-30 ואפילו 40 ש"ח, עדיף.

במשחקים כמובן, 30 3DPOINTS זה בס"כ אולי 2FPS בממוצע ;D

פורסם
  • מחבר

נותר עדיין צד של השאלה שלא נגענו בו:

האם ביצועים של 4 סטיקים CL4 עדיין יהיו טובים יותר מ 2 סטיקים CL5, בגלל ליטנסי נמוך יותר. אתם לא חושבים?

פורסם

אם בעתיד לא יספיק לך זיכרון של 4GB..?

אז לא יהיה לך מקום לשידרוג.. :screwy:

אז עדיף ליקנות 2GB*2..

ואז כל הזמן תוסיף ובסוף יהיה לך 8GB זיכרון .. וזה ממש ענק!!! :silly:

פורסם
  • מחבר

אם בעתיד לא יספיק לך זיכרון של 4GB..?

אז לא יהיה לך מקום לשידרוג.. :screwy:

אז עדיף ליקנות 2GB*2..

ואז כל הזמן תוסיף ובסוף יהיה לך 8GB זיכרון .. וזה ממש ענק!!! :silly:

אני רואה שאתה מאלה שרואים פוסט עם כמה עמודים ונכנסים ב BRUTE FORCE לסופו וכותבים בלי קשר למציאות ולשאלה שנשאלת ::)

1. המחשב בשביל לקוח

2. אם הוא ישדרג זה יהיה לDDR 3 ומעבד,זיכרון וצ'יפסט הרבה יותר מתקדמים מ P35

3. תקרא את השאלה ששאלתי למעלה ותענה עם הקשר אחינו . . . ;)

פורסם

אלכס זה בערך יתאזן....... במקרה הטוב לפחות, במקרה הרע ה2GB X2 יהיו מהירים יותר....... וגם אז בהבדל זניח.

ממליץ 2 של 2ג"ב ולסגור סיפור, אתה יודע איך אנשים, עוד3 -3.5 שנים הוא ירצה לשדרג קצת את המחשב [המשתמש הממוצע לא אוהב להחליף מחשב בן פחות מ 4-5 שנים] אז הוא דבר ראשון יוסיף עוד ראם, זה תמיד ככה........ תשאיר לו את האופציה הזו פתוחה.

זו דעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים