עבור לתוכן

דרייברים ל-USB

Featured Replies

פורסם

אני צריך לעדכן דרייברים של USB controller , הלוח שלי הוא DFI infinity nForce4 ultra. אז בדקתי באתר של DFI והורדתי את חבילת הדרייברים שהייתה שם אבל לא ראיתי בפנים דרייברים ל-USB. חיפשתי גם באתר של NVIDIA (לא יודע אם זה קשור אליהם...) וגם לא מצאתי.

פורסם

הדרייברים ל USB מתוקנים ע"י הווינדוס. האם הבעיה שלך היא USB 2.0 או בעיה כללית שהתקני ה USB שלך לא מזוהים.

אם הבעיה היא עם USB 2.0 התקנת SP1 או SP2 אמורה לפתור את זה.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח בכלל שהבעיה היא ב-USB - אבל פשוט יש קניתי כונן קשיח חיצוני MyBook וכשאני מחבר אותו לUSB הוא מזוהה, וגם אני מצליח להעביר נתונים ממנו ואליו. אבל לפעמים כשאני מעביר קבצים (בעיקר בקבצים גדולים) הוא פשוט נתקע ותוקע איתו את כל המחשב באמצע ההעברה. אז בקיצור פניתי אל WD ואחד הפתרונות שהביאו לי זה לעדכן דרייברים ל-USB, זה הכל. ויש לי וינדוס XP עם SP2 עם כל העדכונים האחרונים. זה אומר שה-USB מעודכן? זה לא קשור לדרייברים של הלוח אם?

פורסם

מהתאור שלך אני מקבל את הרושם שאין בעיה בדרייברים של ה USB, נשמעת כמו בעית תוכנה אחרת. אולי כדאי לך למחוק ממנהל ההתקנים את ה USB controller לעשות ריסטרט ואחרי שהוא יזוהה מחדש לנסות שוב להעביר קבצים.

פורסם

ישך התקנים המסומנים בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים?

פורסם
  • מחבר

מהתאור שלך אני מקבל את הרושם שאין בעיה בדרייברים של ה USB, נשמעת כמו בעית תוכנה אחרת. אולי כדאי לך למחוק ממנהל ההתקנים את ה USB controller לעשות ריסטרט ואחרי שהוא יזוהה מחדש לנסות שוב להעביר קבצים.

לא נראה לי שיש טעם, כי הבעיה הזו קיימת כבר לפני ואחרי שפירמטתי את המחשב.

ישך התקנים המסומנים בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים?

לא אין סימנים צהובים, התקנתי את כל הדרייברים שצריך והכל פועל כמו שצריך, גם התקני USB אחרים שאני מחבר למחשב. הבעיה היא רק כשאני מחבר את הארדיסק הזה. ודרך אגב כשניסיתי לחבר אותו למחשב אחר הוא עובד טוב ולא היו איתו בעיות.

פורסם

לך על הדרך היותר פשוטה.

צור קשר עם WD ותגיד להם שעדכנת את הדרייברים ועדיין יש לך את הבעיה.

זה בטוח לא בעיה ב USB שלך. כמו שאתה אומר, זה עובד בסדר, ורק לפעמים יש בעיות.

אני מציע לך לעשות חיפוש בגוגל על הבעיה הזאת, זה לא יכול להיות בעיה ב USB שלך כי כל שאר ההתקנים שאתה מחבר עובדים בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

כן שלחתי להם כבר אימייל והסברתי בו הכל. כי פשוט כי לי מושג מה זה כבר יכול להיות - בעיה בארדיסק עצמו לא יכול להיות כי כשאני מחבר אותו למחשב אחר הוא פועל טוב. ובעיה כלשהיא בוינדוס או בתוכנות אחרות שמותקנות גם לא נראה לי כי עברתי כבר כמה פרמוטים מאז שהארדיסק הזה אצלי והבעיה תמיד הייתה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו מועיל (אתה יודע איך זה - עד שאני מוצא סוף סוף מישהו עם בעיה כמו שלי - אף אחד לא עונה לו...).

אז זהו אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה,רק חשבתי שצריך עדכון מיוחד לUSB אז שאלתי. את השאר אני כבר אברר עם WD. תודה על העזרה.

פורסם

כמה דברים מחוברים לך בו זמנית ל USB? ניסית לבדוק את ההארד דיסק רק כשהוא מחובר ל USB? ל USB יש רוחב פס ויכול להיות שהוא "מלא" בגלל שיותר מדי התקנים מחוברים בו זמנית, כבר נתקלתי בזה בתור גורם למרות שאני לא יכול להגיד בבטחה שזאת הסיבה

פורסם

כן שלחתי להם כבר אימייל והסברתי בו הכל. כי פשוט כי לי מושג מה זה כבר יכול להיות - בעיה בארדיסק עצמו לא יכול להיות כי כשאני מחבר אותו למחשב אחר הוא פועל טוב. ובעיה כלשהיא בוינדוס או בתוכנות אחרות שמותקנות גם לא נראה לי כי עברתי כבר כמה פרמוטים מאז שהארדיסק הזה אצלי והבעיה תמיד הייתה. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי משהו מועיל (אתה יודע איך זה - עד שאני מוצא סוף סוף מישהו עם בעיה כמו שלי - אף אחד לא עונה לו...).

אז זהו אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה,רק חשבתי שצריך עדכון מיוחד לUSB אז שאלתי. את השאר אני כבר אברר עם WD. תודה על העזרה.

יש מצב שהבעיה היא לא הדיסק הנייד אלה בהארד דיסק הנייח שלך? אולי פשוט יש בעיה להעתיק ממנו קבצים גדולים? תעשה לו בדיקת שגיאות של הווינדווס.

הוא מפורמט ב NTFS? גם הנייד?

פורסם
  • מחבר

כמה דברים מחוברים לך בו זמנית ל USB? ניסית לבדוק את ההארד דיסק רק כשהוא מחובר ל USB? ל USB יש רוחב פס ויכול להיות שהוא "מלא" בגלל שיותר מדי התקנים מחוברים בו זמנית, כבר נתקלתי בזה בתור גורם למרות שאני לא יכול להגיד בבטחה שזאת הסיבה

יציאות ה-USB שלי כמעט ריקות. יש רק את העכבר שכמובן אי אפשר בלעדיו. ויש גם מדפסת - אבל היא מכובה כשאני מחבר את הארדיסק החיצוני אז זה לא חשוב. וחוץ מזה במחשב השני (שבו הארדיסק פעל טוב) יש יותר התקנים שמחוברים ל-USB.

יש מצב שהבעיה היא לא הדיסק הנייד אלה בהארד דיסק הנייח שלך? אולי פשוט יש בעיה להעתיק ממנו קבצים גדולים? תעשה לו בדיקת שגיאות של הווינדווס.

הוא מפורמט ב NTFS? גם הנייד?

עשיתי בדיקת שגיאות למחיצה D שנמצאת על כונן נפרד מזה של וינדוס - ומשום מה הוא מאפשר לקבוע את בדיקת השגיאות רק לאחרי אתחול, למרות שעל המחיצה הזו לא מותקנת מערכת ההפעלה. למה זה?

בכל אופן הבדיקה הזאת הלכה בסדר. ואז קבעתי גם בדיקה למחיצה C שעליה נמצאת מערכת ההפעלה (מחיצה C נמצאת על הארדיסק אחר), ואני לא בטוח את האמת אם זה יצא בסדר או לא - אני ראיתי שזה הגיע עד שלב 5, והלכתי לענייניי (כי זה לקח ממש הרבה זמן) וכשחזרתי ראיתי שהמחשב אתחל את עצמו. זה אומר שזה בסדר או לא?

לכונן החיצוני הרצתי גם בדיקה (דרך וינדוס) אבל בשלב 4 כל המחשב נתקע :s07:....

אני ינסה אולי להריץ את הבדיקה מהמחשב השני. וגם להוריד איזו תוכנה ש-WD המליצו לי לבדיקת ארדיסק.

מתחיל להמאס עליי כל זה, בינתיים מה שיוצא מכל הבדיקות האלה זה שהמחשב קופא לגמרי כל דקה ואני צריך לכבות אותו דרך הכפתור....

אה ולגבי הכוננים שלי הם מפורמטים ב-NTFS וגם החיצוני.

עריכה: אוקיי! יש עדכון קטן, בדקתי את זה עכשיו (לא יודע איך לא חשבתי לבדוק את זה קודם...) ומתברר שאם אני מעביר נתונים אל / מהארדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה - זה פועל טוב! למרות שזה לא ממש עוזר לי, אני צריך לשמור בעיקר דברים מהארדיסק השני...

יש רעיון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים